چند تن طلا در پلتفرم‌های آنلاین به فروش رفت؟ - افق اقتصادی

چند تن طلا در پلتفرم‌های آنلاین به فروش رفت؟ - افق اقتصادی
یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-02-02
کد خبر: 352837 |
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گفته رئیس کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف با توجه به افزایش قیمت طلا و استقبال زیاد مردم از آن، پلتفرم‌های فروش طلا برای جذب مشتری، پیشنهاد‌هایی داشتند که در سامانه قرار دادند و مشتریان طلا را با هر مبلغی که توانستند خریداری کردند.

چند تن طلا در پلتفرم‌های آنلاین به فروش رفت؟

اقتصاد۲۴- رئیس کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف گفت که کمیته مشترکی در مرکز تتای وزارت صمت برگزار شد و در این کمیته، اتاق اصناف ایران، پلیس فتا و پلیس اقتصادی توسط یک تیم به مراکزی مراجعه کردند که فروش طلای آنلاین داشتند و طبق رصد انجام شده، در پلتفرم‌ها حدود ۱.۵ تن طلا در بازه زمانی کمتر از یک ماه، جذب بانک کارگشایی شد.
کیومرث امیریان – رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران – در یک برنامه تلویزیونی در مورد چالش‌های فروش برخط طلا گفت: در درگاه ملی مجوزها، مجوز با نظارت ما صادر می‌شود و بر اساس ضوابط خاص رسته صنفی شغلی هر فرد ثبت‌نام صورت می‌گیرد. طبق بررسی‌های انجام شده از سال ۱۳۹۹، حدود ۲۸۶ پروانه کسب در فضای مجازی برای فروش طلای آب‌شده صادر شده است.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت طلا و استقبال زیاد مردم از آن، پلتفرم‌های فروش طلا برای جذب مشتری، پیشنهاد‌هایی داشتند که در سامانه قرار دادند و مشتریان طلا را با هر مبلغی که توانستند خریداری کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت سکه در قله قرار گرفت

امیریان در مورد عیار طلا اظهار کرد: ما نظارت کامل بر طلا داریم و در حال رصد هستیم و این پلتفرم‌ها باید طلا را حتماً در بانک که مورد تأیید خودشان است سپرده کنند و سپرده در عیار طلا درج می‌شود که ۷۵۰ یا ۲۴ عیار است.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در مورد میزان طلای سپرده شده در بانک‌ها، تصریح کرد: کمیته مشترکی در مرکز تتای وزارت صمت برگزار شد و در این کمیته، اتاق اصناف ایران، پلیس فتا و پلیس اقتصادی توسط یک تیم به مراکزی مراجعه کردند که فروش طلای آنلاین داشتند و طبق رصد انجام شده، در پلتفرم‌ها حدود ۱.۵ تن طلا در بازه زمانی کمتر از یک ماه، جذب بانک کارگشایی شد.
وی افزود: در ماه‌های گذشته، چنین قانونی وجود نداشت که سکو‌ها طلا‌ها را در بانک سپرده کنند. چون برنامه‌ای برای آنها تدوین نشده بود. این در حالی است که آنها مجوز دریافت کرده بودند و اگر چه برای شروع فعالیت باید پروانه کسب داشته باشند، ولی متأسفانه نظارتی که باید از طرف اتحادیه کسب و کار‌های فضای مجازی در آن زمان بر سکو‌ها صورت می‌گرفت، انجام نشد.
در ادامه، رضا الفت‌نسب – عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار‌های فضای مجازی – نیز گفت: در حال حاضر اتحادیه آماری از این که امروز چه تعداد کسب و کار در فضای مجازی در حال فعالیت هستند ندارد. چون سه سال است که اتحادیه با سرپرستی مدیریت می‌شود و جلسات هیئت مدیره‌ای وجود ندارد و کمیسیون بازرسی هم که بازوی اصلی اتحادیه برای این موضوعات است و همچنین کمیسیون شکایت در این ۳ سال تعطیل هستند و این یک مشکل بزرگ است؛ بنابراین بنده هم آمار ۵۰۰ سکوی فروش طلا را شنیده‌ام، ولی از این که امسال چه تعداد جواز در این حوزه صادر شده است بی‌اطلاع هستم. در حال حاضر دریافت مجوز از طریق سامانه مجوز‌ها انجام می‌شود. منبع: ایسنا

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید