قیمت طلا و سکه امروز به دلیل افزایش قیمت اونس جهانی طلا و نوسانات دلار افزایش یافت. آیا قیمت طلا بازهم رکورد میزند؟
اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی- بازار طلا و سکه امروز شاهد افزایش قیمت و تقاضا بود. رکوردشکنی قیمت اونس جهانی طلا و نوسانات قیمت دلار به دلیل اخبار سیاسی، دست به دست هم داد تا قیمت طلا و سکه دوباره شاهد رکورد جدید قیمتی باشد.
اونس جهانی طلا آرام گرفت
هر اونس طلا که شب گذشته تا ۲۸۱۸ دلار صعود کرده بود، درنهایت با کاهش ۱۹ دلاری با قیمت ۲۷۹۹ دلار به تعطیلات پایان هفته بازارهای جهانی رفت.
بیشتر بخوانید: افزایش قیمت طلا در راه است؟
اونس جهانی نقره با کاهش قیمت نسبت به روز گذشته روی رقم ۳۱ دلار و ۳۰ سنتی معامله میشود. هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با کاهش قیمت ۹۸ هزار و ۵۳۰ تومان معامله شد.
افزایش قیمت سکه در بازار
سکه امامی امروز با افزایش یک میلیون تومانی به رقم ۶۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.
سکه بهار آزادی نیز وارد کانال جدید شد و با افزایش ۸۰۰ هزار تومانی در رقم ۵۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد. نیم سکه هم با افزایش ۵۵۰ هزار تومانی به رقم ۳۴ میلیون تومان رسید.
ربع سکه نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی روی رقم ۱۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ایستاد و سکه گرمی نیز ۲۰۰ هزار تومان گران شد و ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.
قیمت انواع سکه امروز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳
سکه امامی
۶۱.۸۰۰.۰۰۰
سکه بهار آزادی
۵۹.۱۰۰.۰۰۰
نیم سکه
۳۴.۰۰۰.۰۰۰
ربع سکه
۱۸.۶۵۰.۰۰۰
سکه گرمی
۹.۵۰۰.۰۰۰
هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۵۳ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان رسید.
همچنین هر مثقال طلا ۱۸ عیار امروز با افزایش ۲۳۰ هزار تومانی از ۲۴.۳۵۰.۰۰۰ (بیست و چهار میلیون و سیصد و پنجاه هزار) تومان به ۲۴.۵۸۰.۰۰۰ (بیست و چهار میلیون و پانصد و هشتاد هزار) تومان رسید.
پیش بینی قیمت طلا و سکه
«قیمت دلار» و «قیمت اونس جهانی طلا» دو مولفه موثر بر قیمت طلا و سکه در بازار داخلی است.
افزایش نگرانیها در بازارهای جهانی و تمایل سرمایهگذاران به سمت داراییهای امن مانند طلا، این فلز گرانبها را با نوسانهای شدید مواجه کرده است. تحلیلگران معتقدند تثبیت اونس جهانی طلا بالای محدوده ۲۸۰۰ دلار میتواند سیگنالی برای ادامه روند صعودی باشد، اما در صورت افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو یا کاهش تنشهای اقتصادی، احتمال اصلاح قیمت و بازگشت به حمایتهای پایینتر وجود دارد.
با این حال، قیمت دلار به عنوان مولفه دوم موثر بر قیمت طلا همچنان با دو عامل عدم قطعیت جدی مواجه است؛ نخست، ابهام در سیاست خارجی و دوم، چالشهای اقتصادی داخلی. اختلافنظرهای موجود در تیم اقتصادی دولت و فشارهای سیاسی به وزارت اقتصاد، بهعنوان یک ریسک جدی برای بازارهای مالی، بهویژه بازار ارز شناخته میشود. معاملهگران معتقدند اختلافات و سیاستهای نامشخص، سیگنالهای منفی به بازار ارسال میکند و مسیر صعودی دلار را تقویت خواهد کرد.