قیمت سکه و طلا امروز نوسان قابل توجهی را تجربه کرد؛ به طوری که سکههای سنگین میلیونی گران شدند؛ این افزایش قیمت فردا نیز ادامه دارد؟
اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی- بازار سکه و طلا در حالی چهارمین روز هفته پایانی آبان ماه را با افزایش قیمت آغاز کرد که بازارساز با برگزاری حراج سکه در تلاش برای کنترل قیمت سکه و طلاست.
پای ربع سکههای ۱۴۰۳ به بازار سکهفروشان باز شده؛ اما این سکهها نیز نتوانسته تاثیر نوسان قیمت دلار بر بازار سکه و طلا را مهار کند.
افزایش ۱۲ دلاری اونس جهانی طلا
قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۱۲ دلاری همراه شد و به رقم ۲۶۲۵ دلار رسید.
بیشتر بخوانید: سکه امامی؛ پیشتاز در مسیر صعود
قیمت اونس نقره نیز همپای اونس طلا رشد کرد و با افزایش ۱۱ سنتی روی رقم ۳۱ دلار و ۲۶ سنت قرار گرفت؛ بنابر این گزارش، هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۲۶۰ تومان افزایش، گرمی ۸۸ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.
صعود انواع سکه به کانالهای بالاتر
سکه امامی که چند روزی بود در کانال ۵۰ میلیونی ماندگار بود بالاخره امروز توانست از مرز ۵۱ میلیونی عبور کند و خود را به نیمه کانال ۵۱ میلیون تومان رساند. طبق این گزارش، هر قطعه سکه امامی با افزایش یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی از ۵۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.
سکه بهار آزادی نیز به کانال جدید نزدیک شد و با افزایش یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی از رقم ۴۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ۴۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید.
قیمت نیم سکه نیز با نوسان افزایشی ۵۵۰ هزار تومانی ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد. ربع سکه نیز شاهد افزایش ۵۰۰ هزار تومانی بود و به نیمه کانال ۱۶ میلیونی رسید.
قیمت سکه گرمی با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی در سطح ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.
پیش بینی قیمت سکه و طلا
«افزایش ۱۲ دلاری اونس جهانی طلا» گرچه امروز به عنوان یکی از متهمان گرانی قیمت سکه و طلا در بازار داخل بود؛ اما به یقین، متهم ردیف اول «نوسان قیمت دلار و ارز در بازار غیررسمی» است. بازار ارز امروز تحت تاثیر خبر تلاش اروپا برای صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام بود و این خبر موجب افزایش قیمت اسکناس آمریکایی در بازار غیررسمی شد. این گروه از کارشناسان، دلیل افزایش قیمت سکه و طلا را رشد انتظارات تورمی به دلیل احتمال صدور قطعنامه علیه ایران میدانند.
به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، طلای جهانی از کف قیمتی خود در حال فاصله گرفتن است. باید دید فردا شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین چه سیگنالی برای بازارهای مالی دارد.