بازار سکه و طلا روزی آرام ولی غیرعادی را سپری کرد؛ به طوری که معاملات کاهش چشمگیری داشت و قیمت سکه و طلا شیب نزولی را تجربه کردند؛ اما آیا کاهش قیمتها در بازار سکه و طلا ادامهدار است؟
اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی؛ بازار طلا و ارز امروز ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳ را به آرامی سپری کرد و معاملات نسبت به روزهای گذشته کاهش داشت. سکه کانال عوض کرد
بازار طلا امروز همپای سکه شاهد کاهش قیمت و تقاضا بود. سکه امامی که امروز را با قیمت ۵۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان آغاز کرده بود تا میانه روز با روند صعودی به ۵۱ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسید، اما فشار فروش منجر به کاهش قیمت و رسیدن به کف کانال ۵۱ میلیون تومان شد.
درنهایت سکه امامی معاملات امروز را در سطح ۵۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان به پایان برد.
قیمت نیم سکه و ربع سکه نیز در روند نزولی قرار گرفت و نیم سکه که در ابتدای معاملات ۲۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود درنهایت وارد کانال ۲۶ میلیونی شد. همچنین ربع سکه امروز با ریزش ۳۰۰ هزار تومانی به سطح ۱۶ میلیون تومان رسید.
پیش بینی قیمت سکه و طلا
کارشناسان اقتصادی معتقدند طلا و سکه به دلیل «عوامل داخلی» و «فشار فروش» در روند نزولی قرار گرفته؛ زیرا به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی و از طرفی ورود پرقدرت بانک مرکزی به بازار سکه، بازار سکه از سکه افتاده است.
بازارهای مالی اعم از بازار طلا و سکه تهی از هر گونه سیگنال مثبت و منفی است. از طرفی عرضه سکههای تاریخ ۱۴۰۳ دلیل اصلی ریزش قیمت سکه و نزدیک شدن قیمت سکه امامی و طرح قدیم است. این در حالی است که اگر این عرضه با قدرت ادامه یابد و قیمت دلار نیز طی روزهای آینده کاهشی شود، قیمت طلا و سکه نیز شیب نزولی را با سرعت بیشتر طی خواهند کرد.
کاهش ۳ دلاری اونس طلا
قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۶۸۵ دلاری ایستاده و شاهد کاهش ۳ دلار و ۷۷ سنتی بوده است. اونس نقره روی رقم ۳۱ دلار ۲۹ سنتی ایستاد و کاهش دو سنتی دارد. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با کاهش ۱۸۰ تومانی کانال ۸۹ هزار تومانی را از دست داد و روی رقم ۸۸ هزار و ۸۳۰ تومانی معامله شد.
بیشتر بخوانید: آیا عرضه سکههای ۱۴۰۳ حباب آن را تخلیه میکند؟
این در حالی است که کارشناسان پیشبینی میکنند بازار وارد یک دوره استراحت و رکود شده و احتمال کاهش بیشتر قیمتها میرود؛ بنابراین فردا ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات قیمت طلا در بازار داخلی تحت تأثیر عواملی، چون «نرخ ارز» و «تقاضای بازار» و به دور از سیگنالهای خارجی است.