پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۵ شهریور - افق اقتصادی

پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۵ شهریور - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 289535 |
تاریخ انتشار : ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲ |
48 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

معامله گران همچنین معتقدند با افزایش تنش‌ها در منطقه قیمت‌ها در بازار گوش به زنگ اخبار سیاسی شده است و با افزایش نقدینگی در بازار این اخبار می‌تواند مشتری‌های بیشتری را دست به خرید کند.

پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۵ شهریور

اقتصاد ۲۴- بازار طلا و سکه در حالی به سراغ معاملات روز دوشنبه می‌رود که قیمت‌ها در معاملات پشت خطی روز یکشنبه با ریسک اخبار سیاسی در منطقه به سمت صعود رفتند و از مرز مقاومتی که هفته قبل مانع عبور بازار شده بود، عبور کردند. قیمت دلار هرات که هفته گذشته در ورود به کانال ۵۹ هزار تومان ناکام بود؛ در روز یکشنبه با افزایش در این کانال بازگشایی کرد و تا میانه ۵۹ هزار تومان بالا رفت. قیمت تتر نیز با افزایش از ۵۸ هزار و ۶۰۰ تومان عبور کرد و رشد بیش از هزار تومانی را تجربه کرد، اما نتوانست از مرز مهم ۶۰ هزار تومان عبور کند. براساس پیگیری خبرنگار اقتصادنیوز، از منظر معامله‌گران علاوه بر ریسک‌های سیاسی در منطقه، شایعه آزادسازی پول ثبت نام خودرو و پایان پیاده روی اربعین از دلایل رشد بازار بوده است.بازار طلا و سکه هم مسیری مشابه بازار ارز را طی کرد و قیمت سکه حواله در معاملات پشت خط وارد کانال ۴۴ میلیون شد و قیمت طلای آبشده از مرز مقاومت ۱۵ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان عبور کرد و به پله هفتم کانال ۱۵ میلیون رسید. قیمت طلای آبشده که در معاملات روز شنبه ۱۵ میلیون و ۵۷۵ هزار تومان بود؛ در معاملات روز یکشنبه با افزایش تا ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان هم بالا رفت و در نهایت به ۱۵ میلیون و ۶۷۵ هزار تومان رسید. قیمت اونس طلا هم که در تعطیلات آخر هفته به سر می‌برد، در ۲۵۱۳ دلار معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار هم در که روز شنبه سه میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد، در معاملات روز یکشنبه با صعود به سه میلیون و ۶۱۹ هزار و ۶۰۰ تومان رسید.همچنین قیمت سکه امامی که در روز شنبه در ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به کارخود پایان داده بود در معاملات روز یکشنبه، ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت و به ۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید.
بیشتر بخوانید: بازار‌های مالی در چرت تابستانی هفته اول شهریور
آزادسازی پول‌های بلوکه شده در طرح فروش ایران خودرو از جمله اتفاقات مهم بازار در دو روز گذشته بود. براساس پیگیری خبرنگار اقتصادنیوز، برخی از معامله گران می‌گفتند دلال‌ها با جو «جنگ» مال خود را در «قیمت‌های بالا» به مردم «فروختند» و با جو «توافق» و «ثبت نام خودرو» در «قیمت‌های پایین» از مردم «خریدند». به عقیده این گروه این هفته همان طلا و دلاری که در قیمت پایین از مردم خریداری شد، با قیمت بیشتر مجدد به مردم فروخته خواهد شد.معامله گران همچنین معتقدند با افزایش تنش‌ها در منطقه قیمت‌ها در بازار گوش به زنگ اخبار سیاسی شده است و با افزایش نقدینگی در بازار این اخبار می‌تواند مشتری‌های بیشتری را دست به خرید کند. به گزارش اقتصادنیوز، به طور کلی، روند صعودی بازار طلا و سکه در روز دوشنبه ناشی از ترکیبی از عوامل اقتصادی و سیاسی است. آزادسازی پول‌های بلوکه در طرح فروش خودرو، به عنوان یک محرک نقدینگی، می‌تواند تقاضا را در بازار افزایش دهد. این مسئله به همراه تنش‌های سیاسی در منطقه، منجر به افزایش نگرانی‌ها و تمایل به خرید طلا و دلار به عنوان دارایی‌های امن می‌شود.معامله‌گران بر این باورند که این شرایط می‌تواند به نفع دلالان باشد که با خرید در قیمت‌های پایین و فروش در قیمت‌های بالا، سود قابل توجهی کسب کنند. بنابراین، با توجه به وضعیت موجود، انتظار می‌رود که نوسانات قیمت‌ها ادامه یابد و خریداران بیشتری وارد بازار شوند. این وضعیت می‌تواند به کاهش فشار بر نقدینگی بازار و افزایش تقاضا منجر شود. همچنین معامله گران فنی معتقدند ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مرز حمایت مهم سکه در جریان معاملات امروز بازار است که باید دید در شکستن آن و تغییر مسیر نزولی موفق خواهد بود؟ منبع: اقتصاد نیوز

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید