آخرین قیمت دلار توافقی اعلام شد - افق اقتصادی

آخرین قیمت دلار توافقی اعلام شد - افق اقتصادی
سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-08
کد خبر: 411234 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۷۱ هزار و ۲۷۲ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۶۹ هزار و ۲۸۷ تومان رسیده است.

آخرین قیمت دلار توافقی اعلام شد

به گزارش اکوایران، آخرین قیمت اعلامی دلار در مرکز مبادله ارزی برابر با ۷۱ هزار و ۲۷۲ تومان است. حواله دلار در مرکز مبادله ارزی برابر با ۶۹ هزار و ۲۸۷ تومان اعلام شده است. 

بر اساس اعلام مرکز مبادله طلا و ارز،‌ قیمت اسکناس یورو امروز-دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴- در مرکز مبادله ارزی امروز برابر با ۸۳ هزار و ۸۷۱ تومان گزارش شد. قیمت حواله یورو نیز برابر با ۸۱ هزار و ۵۸۸ تومان است.

در این میان، بررسی روند قیمت‌ها در بازار غیررسمی ارز حاکی از ورود دلار به کریدور اول کانال ۹۰ هزار تومان است.

از اول بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به‌طور کامل از طریق مرکز مبادله است.

 بازار ارز ایران در تیرماه ۱۴۰۴، در حالی وارد فاز جدیدی از نوسانات شد که هنوز تبعات جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل به‌طور کامل از فضای روانی بازارها رخت نبسته است. هرچند آتش‌بس میان طرفین توانست برای مدتی امید به ثبات سیاسی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای را زنده کند، اما تحولات پس از آن، از جمله اعلام رسمی لغو بخشی از همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، شرایط را پیچیده‌تر از قبل کرده است. اکنون بازار ارز نه‌تنها درگیر پارامترهای اقتصادی متعارف نیست، بلکه بیش از هر زمان دیگری به اخبار و سیگنال‌های سیاسی و ژئوپلیتیکی حساس شده است.

در چنین فضایی، دلار در محدوده‌ای متزلزل در حال نوسان است و چشم‌انداز آن، هم در کوتاه‌مدت و هم در میان‌مدت، به‌شدت به روند تحولات سیاسی داخلی و بین‌المللی وابسته شده است. هرگونه تنش یا گشایش، چه در سطح مذاکرات هسته‌ای و چه در حوزه روابط منطقه‌ای، می‌تواند به‌سرعت بازار ارز را دست‌خوش تغییر کند. بنابراین، آنچه در تیرماه ۱۴۰۴ دیده می‌شود، نه بازار مبتنی بر عرضه و تقاضای واقعی، بلکه بازاری است که بیش از هر چیز به فضای روانی و انتظارات سیاسی گره خورده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید