اکوایران: محققان استدلال میکنند که «فرآیند استخراج بیتکوین در کشورها برابر نیست» و این نشان میدهد که ممنوعیتها در برخی کشورها ممکن است در مقیاس جهانی آسیب بیشتری به وجود بیاورد.
به گزارش اکوایران، پژوهشگران اعلام کردهاند کشورهای دوستدار محیطزیست که به دنبال ممنوعیت استخراج بیتکوین هستند، ممکن است به اقتصاد جهانی ضرر بیشتری وارد کنند.
به نوشته کوین تلگراف، پژوهشگران در گزارشی که اخیرا توسط کوین تلگراف مشاهده شده، اظهار داشتند: «سیاستهای با نیت خیر ممکن است به پیامدهای ناخواستهای منجر شود، بهویژه انتقال فعالیتهای استخراج بیتکوین به مناطقی با شدت کربن بالاتر.»
پژوهشگران همچنین توضیح دادند که ممنوعیت استخراج بیتکوین در کشورهای با انتشار کم کربن میتواند به افزایش انتشار کربن در سطح جهانی منجر شود که به نوعی تشدید نشت کربن محسوب میشود.
آنها بیان کردند که اگر کشورهایی که از منابع انرژی دوستدار محیطزیست استفاده میکنند، استخراج بیتکوین را ممنوع کنند، این فعالیت ممکن است به کشورهایی با شرایط زیستمحیطی بدتر انتقال یابد و باعث افزایش انتشار کربن شود. این گزارش تأکید کرد که «همه استخراجهای بیتکوین یکسان نیستند؛ زیرا کشورها از منابع انرژی با تأثیرات زیستمحیطی متفاوت استفاده میکنند.»
در این گزارش آمده اگر کانادا که بهطور گسترده از انرژی هستهای و برقآبی استفاده میکند، استخراج بیتکوین را ممنوع کند، پیامدهای منفی قابل توجهی خواهد داشت: «ممنوعیت استخراج در کانادا میتواند به بزرگترین تأثیر در انتشار کربن منجر شود، بهطوری که انتشار گازهای گلخانهای را حدود ۵/۶ درصد یا ۲/۵ میلیون تن دی اکسید کربن در سال افزایش میدهد.»
کوین تلگراف در ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) گزارش داد که استان مانیتوبا در کانادا توقف پذیرش درخواستهای جدید از آژانس «Manitoba Hydro» (که تحت مالکیت دولت است) برای خدمات برق در عملیاتهای ارزهای دیجیتال را تمدید کرده است. این تمدید توقف در مانیتوبا شامل درخواستهای جدید ماینرهای ارز دیجیتال و درخواستهایی برای خدمات برق که به امضای قرارداد ساخت زیرساخت منجر نشدهاند، میشود.
در همین حال، در اول نوامبر، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، مجموعهای از قوانین را برای ایجاد چارچوبی قانونی برای عملیاتهای استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه امضا کرد.
هرچند این قوانین مفاهیم حقوقی کلیدی را در استخراج ارز دیجیتال تعریف میکنند، اما کارشناسان صنعت هشدار دادهاند که روسیه استخراج ارز دیجیتال را بهطور کامل «قانونی» نکرده است. آنها این تدابیر را بهعنوان چارچوبی میبینند که کنترلها و محدودیتهای جدیدی را برای این بخش تعیین میکند.
تازهترین قیمت بیتکوین و اتریوم
بر اساس دادههای سایت اینوستینگ، قیمت بیتکوین در روز یکشنبه (۱۳ آبان) از ۶۷ هزار و ۵۹۱ دلار تا ۶۹ هزار و ۳۸۳ دلار نوسان داشته است. این رمزارز در ساعت ۱۸:۵۷ به وقت ایران، ۶۷ هزار و ۵۸۹ دلار معامله شده است. تغییر قیمت بیتکوین در ۲۴ ساعت گذشته منفی بوده و این رمزارز با افت حدود ۱۷۰۰ دلاری مواجه شده است.
ارزش معاملات بزرگترین ارز دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶/۴۰ میلیارد دلار بوده و ارزش این رمزارز نسبت به یک هفته قبل تغییر چندانی نداشته است.
همچنین قیمت اتریوم در همین روز از ۲ هزار و ۴۱۶ دلار تا ۲ هزار و ۴۹۶ دلار نوسان داشته است. این رمزارز در ساعت ۱۸:۵۸ به وقت ایران، ۲ هزار ۴۲۴ دلار معامله شده است. قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۶۵ دلار کاهش یافته است.
ارزش معاملات دومین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲/۴۳ میلیارد دلار بوده و ارزش این رمزارز نسبت به یک هفته قبل حدود ۲ درصد کاهش یافته است.