بازارها که نسبت به حمله اسرائیل واکنش ریزشی سریعی داشتند در روز یکشنبه از سطوح پایینی برگشتند. قیمت سکه، قیمت درهم، قیمت طلای آبشده و قیمت دلار یک کانال بالا آمدند. قاطبه معامله‌گران که در روز ریزش بازار تصور می‌کردند ریزش ادامه دارد بعد از نوسان روز یکشنبه، به دو قطب تبدیل شدند. این دو قطب در روز یکشنبه به تحلیل کف بازار پرداختند که کف قیمت‌ها کجاست. قطب اول و کاهشی بازار تصور می‌کند برگشت قیمت‌ها در روز یکشنبه پولبک کاهش بوده اما از منظر قطب دوم کاهش روز شنبه پولبک افزایش بوده است. در مجموع برگشت بازار در روز یکشنبه معامله‌گران را سردرگم کرد.

قطب اول که تصور می‌کند همچنان روند کاهشی است عقیده دارد بالایی‌ها فرصتی است برای فروش، پس مراقب باشید که مالدارتان نکنند. به باور این دسته کنترل نرخ دست بانک مرکزی است و رفته رفته بازار به ادامه روند کاهشی خود خواهد پرداخت. از نگاه آن‌ها کف قیمت دلار در محدوده کانال ۶۲ هزار تومان قرار دارد.

قطب دوم اما در مقابل گروه کاهشی بازار قرار دارد. از منظر آن‌ها بازار طلا از ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رفته و کاهش روز شنبه پولبک ۵۰ درصدی برای این افزایش بوده است. بعد از ریزش روز شنبه این دسته معتقدند حباب سکه و طلا به محدوده کف خودش رسید که سیگنال خرید داد. حباب سکه به ۱۹ درصد رسید و حباب طلای آبشده هم زیر یک درصد قرار داشت. این دسته با اشاره به انتخابات آمریکا و نوسان انس طلای جهانی معتقدند تا انتخابات نوسان‌های بازار قابل توجه خواهد بود. در واقع فاکتوری که می‌تواند بازارها را تحت فشار نزول قرار بدهد قیمت اسکناس دلار است. اگر بانک مرکزی به تزریق خودش ادامه بدهد قیمت‌ها با روند دلار می‌توانند به سمت نزول پیش بروند اما در صورت قطع تزریق، راه نزول بازار بسته خواهد بود. به باور قطب دوم کف قیمت بازارها در محدوده حمایتی است که در روز شنبه بازار دلار نسبت به آن واکنش داشت.

قیمت دلار هرات روز یکشنبه را در ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان آغاز به کار کرد و از ابتدا گارد صعود داشت. قیمت دلار هرات با نوسان وارد کانال ۶۶ هزار تومان شد و بازگشایی قیمت درهم با گپ مثبت موجب شد تا سرعت نوسان بازار ارز دو چندان شود. قیمت دلار هرات در روز یکشنبه با نوسان تا مرز مقاومت ۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان هم بالا رفت اما جانی نداشت که از آن عبور کند. در نهایت قیمت دلار هرات در حوالی ۶۶ هزار و ۷۵۰ تومان بسته شد.

نکته بازار ارز شکاف دلار در تهران و هرات بود. در روز یکشنبه قیمت دلار در تهران با اینکه مثل سایر بازارها نوسان داد اما از دلار هرات عقب افتاد که جالب توجه بازار بود. به عقیده گروهی از فعالان بازار این شکاف نمایانگر تزریق بازارساز در بازار تهران است. قیمت دلار تهران در کانال ۶۵ هزار تومان آغاز به کار کرد و در ابتدا با نوسان درهم به بالای میانه کانال ۶۶ هزار تومان رفت. در ادامه قیمت دلار تهران با کاهش در حوالی میانه کانال ۶۶ هزار تومان به کار خودش پایان داد.

قیمت درهم امارات که در روز شنبه با کاهش کانال ۱۸ هزار تومان را از دست داده بود روز یکشنبه را با گپ مثبت ۲۷۰ تومانی در کانال ۱۸ هزار تومان بازگشایی کرد. قیمت درهم امارت در ۱۸ هزار و ۲۵۰ تومان شروع به کار کرد و در نیمه اول با نوسان تا ۱۸ هزار و ۳۰۰ تومان بالا رفت اما نتوانست از این مرز عبور کند. قیمت درهم در نهایت در ۱۸ هزار و ۲۰۰ تومان بسته شد. حباب دلاری درهم که در روز گذشته با کاهش به کمترین میزان رسیده بود در روز یکشنبه به حوالی ۲۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه امامی روز یکشنبه را در ۵۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان شروع کرد و با نوسان بازار ارز به کانال ۵۱ میلیون برگشت. قیمت سکه در روز یکشنبه با نوسان ۹۰۰ هزار تومانی به ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. حباب سکه همچنان در ۱۹ درصد قرار دارد که نشان می‌دهد قیمت سکه هم‌پای بازار ارز حرکت کرده است.

قیمت طلای آبشده که در معاملات پشت خطی شنبه کانال ۱۹ میلیون را از دست داده بود روز یکشنبه را مثل سایر بازارها با گپ مثبت بازگشایی کرد. قیمت طلای آبشده در ۱۹ میلیون و ۲۳۵ هزار تومان آغاز به کار کرد و بیشتر در همین پله نوسان داد. قیمت طلای آبشده در زمان‌های آخر بازار با نوسان وارد پله سوم کانال ۱۹ میلیون رسید. حباب طلای آبشده همچنان زیر یک درصد قرار دارد که نشان می‌دهد قیمت بازاری طلا ۱۹۰ هزار تومان گرانتر از ارزش ذاتی خود در معامله است.

در فضای روز یکشنبه بازار تبلیغ خرید نقره کاملا به چشم می‌آمد. جدا از اینکه در روز یکشنبه یک تحلیل تکنیکال از این بازار دست به دست می‌شد که نشان می‌داد بازار نقره ظرفیت افزایش را دارد، برخی از کانال‌ها کاملا سیگنال خرید نقره خارجی می‌دادند. این دسته با استناد به اینکه ساچمه نقره ایرانی در بازار به سختی خرید و فروش می‌شود می‌گفتند که ساچمه خارجی هم کیفیت بهتری دارد و هم در کارگاه‌ها استفاده می‌شود. چیزی که کاملا مشخص بود این است که با توجه به شکل نگرفتن بازار برای این دارایی، در زمان فروش خریدار نقره کار سختی خواهد داشت و ارقام پیشنهادی پایینتر از بازار خواهد بود.

یک زمزمه هم در بازار به گوش می‌رسید. برخی از معامله‌گران مدعی بودند که فرزین در برخی از سمت‌های بالای بانک مرکزی دست به خانه تکانی زده است. این دسته می‌گفتند فرزین قرار است قائم مقام بانک مرکزی که بعد از رئیس کل، دومین چهره بانک مرکزی است را تغییر دهد. اکوایران نسبت به کم و کیف این ادعا تاییدی ندارد و پیگری‌ها برای کسب اطلاع نتیجه نداد.