قیمت دلار و سکه در معاملات روز دوشنبه همچنان بر مدار کاهش بودند و دچار افت کانالی شدند. قیمت دلار هرات در ۶۳ هزار تومان شروع به کار کرد و قبل از بازگشایی درهم امارات سعی در بالا رفتن داشت، اما بازگشایی درهم با گپ منفی موجب شد تا این کانال را از دست بدهد. قیمت دلار هرات در نیمه دوم بازار تا مرز ۶۲ هزار و ۳۰۰ تومان پایین آمد؛ از این ناحیه حمایت شد و در ۶۲ هزار و ۴۵۰ تومان بسته شد.

در روز دوشنبه قیمت فردایی هرات در کانال‌های نرخ‌دهی اعلام نشد و فقط قیمت نقدی و امروزی در کانال‌های اطلاع‌رسانی موجود بود. حذف شدن دلار فردایی هرات هم به علت تعطیلی اتاق‌های اصلی معاملاتی هرات برای تعطیلات عید فطر بود. در بازار شنیده می‌شد تا روز یکشنبه هفته آینده بازار ارز هرات تعطیل خواهد بود. همچنین گروهی از معامله‌گران مدعی بودند اعلام نشدن قیمت فردایی هرات در روز دوشنبه به کمک بازارساز آمد تا تزریق نقدی کارساز باشد و قیمت فردایی تداخلی در کاهش ایجاد نکند.

قیمت درهم امارات در روز دوشنبه با گپ منفی ۲۰۰ تومانی در ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومان بازگشایی شد و به موجب این اتفاق، قیمت دلار کانال ۶۳ هزار تومان را از دست داد. قیمت حواله درهم در ادامه با کاهش در ۱۷ هزار و ۱۷۰ تومان بسته شد. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۶۳ هزار تومان محاسبه می‌شود که تقریبا با قیمت دلار تهران یر به یر است.

قیمت تتر هم در روز دوشنبه کانال ۶۳ هزار تومان را از دست داد و با کاهش نزدیک به هزار تومان در حوالی ۶۲ هزار و ۸۰۰ تومان در معامله بود.

تحلیل‌گران فنی معتقدند در کوتاه‌مدت بازه نوسان قیمت دلار مشخص شده و نوسان‌گیران در پایین و کف خریداری می‌کنند و در سقف ۶۵ هزار تومان فروشنده می‌شوند.

از منظر تکنیکال اگر قیمت درهم امارات مرز ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومان را از دست بدهد قیمت دلار هرات می‌تواند یک کانال دیگر از دست بدهد. اگر در روزهای آینده قیمت درهم کانال ۱۷ هزار تومان را از دست بدهد، قیمت دلار به سمت کف کانال ۶۰ هزار تومان حرکت خواهد کرد. گروهی از معامله‌گران که علت نوسان این روزهای بازار را سیاسی می‌بینند معتقدند اگر از میزان تنش در منطقه کاسته شود روند کاهش سرعت بیشتری می‌گیرد، اما اگر سطح تنش افزایش یابد، احتمال کاهش بیشتر در بازار وجود ندارد.