به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات در هفته گذشته پس از برخورد به کف کانال صعودی در این مرز حمایت شد. قیمت دلار پس از این برخورد دوباره وارد کانال ۵۶ هزار تومان شد. قیمت دلار هرات طی هفته گذشته بین دو محدوده ۵۵ هزار و ۶۰۰ تومان تا ۵۶ هزار و ۸۰۰ تومان گیر کرده و در شکستن این دو سطح ناکام مانده است. قیمت دلار هرات در پشت‌خط جمعه با نوسان در ۵۶ هزار و ۶۸۰ تومان به کار خود پایان داد.

قیمت درهم امارات که در روز پنجشنبه ۱۵ هزار و ۵۸۰ تومان بسته شده بود، برخی کانال‌های ارزی نرخ آن را در روز جمعه بالاتر اعلام می‌کردند. این کانال‌ها قیمت درهم امارات را ۱۵ هزار و ۶۴۰ تومان عنوان کرده بودند. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۵۷ هزار و ۱۷۰ تومان به دست می‌آید که با قیمت دلار اسکناس در تهران برابر و حتی در مقاطعی پایین‌تر از اسکناس در تهران است.

با توجه به اینکه طبق روال عادی بازار همیشه قیمت دلاری درهم نسبت به تهران حباب داشته و این حباب به صفر رسیده معامله‌گران دو نظر دارند. اول اینکه گروهی از آن‌ها تصور می‌کنند به خاطر یر به یر بودن قیمت حواله و اسکناس، بازار ارز در موازنه است. گروه دوم تصور می‌کنند قیمت درهم به مرز مقاومتی مهمی رسیده که معامله‌گران درهم در این مرز احتیاط می‌کنند.

قیمت تتر هم در انتهای هفته در کانال ۵۷ هزار تومان تثبیت داد و در عبور از ۵۷ هزار و ۵۰۰ تومان ناکام ماند.

سه خبر در انتهای هفته گذشته مورد توجه بازار بود. خبر اول افزایش دو برابری ارز مسافرتی بود. مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفته سرانه فروش ارز مسافرتی هوایی به متقاضیان از ۵۰۰ به ۱۰۰۰ یورو افزایش می‌یابد و از تاریخ ۷ اسفند ۱۴۰۲ اجرایی می‌گردد.

خبر دوم صحبت‌های خاندوزی، وزیر اقتصاد درمورد قیمت دلار بازار آزاد بود. خاندوزی گفته نرخ ارز موضوع مهمی است و این نرخ را در بازار آزاد به رسمیت نمی‌شناسیم. ماندن ایران در لیست سیاه FATF خبر سومی بود که در بازار ارز و سکه مورد توجه معامله‌گران بود.

به عقیده تحلیل‌گران فنی اگر قیمت دلار هرات از مرز ۵۶ هزار و ۶۰۰ تومان عبور کند سطح مقاومت بعدی ۵۶ هزار و ۸۰۰ تومان خواهد بود. البته با توجه به بین‌تعطیلی بودن شنبه، امکان نوسان در بازار وجود دارد.