بازار ارز و سکه با افزایش قیمت در هفته گزارش به سقفهای قیمتی در مهر ماه رسیدند. معاملهگران فنی معتقدند کاهش قیمت دلار با دو سناریوی کاهش شارپی یا کاهش فرسایشی همراه خواهد بود.
بازار ارز و سکه با ثبت روند صعودی در هفته گزارش به سقفهای قیمتی در مهر ماه رسیدند. دلار هرات در انتهای هفته وارد کانال قیمتی ۵۳ هزار تومان شد. دلار هرات که در روز پنجشنبه تا میانه کانال ۵۳ هزار تومان رفته بود نتوانست از این مرز عبور کند. دلار در پشت خط جمعه ۵۳ هزار و ۲۵۰ تومان شروع به کار کرد و با کاهش در ۵۳ هزار و ۵۰ تومان به کار خود پایان داد.
درهم که از ابتدای هفته هر روز با گپ مثبت باز میشد در انتهای هفته با افزایش قیمت به ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان رسید که بالاتر از سقف قیمت در مهر ماه بود. قیمت درهم در نهایت در هفته گذشته در ۱۴ هزار و ۸۵۰ تومان به کار خود پایان داد. با این قیمت درهم، دلار ۵۴ هزار و ۴۰۰ تومان برآورد میشود.
تتر هم با افزایش قیمت در انتهای هفته وارد کانال ۵۵ هزار تومان شد و در عبور از ۵۵ هزار و ۳۰۰ تومان ناکام ماند. آخرین بار قیمت تتر در اردیبهشت ماه در کانال ۵۵ هزار تومان بوده است. البته در نخستین ساعت امروز قیمت تتر با کاهش وارد کانال ۵۳ هزار تومان شد. اولین محدوده حمایتی تتر ۵۳ هزار و ۸۰۰ تا ۵۳ هزار و ۶۰۰ تومان است.
به عقیده تحلیلگران فنی قیمت دلار هرات در انتهای هفته با افزایش به خط روند خود برخورد داشته و میتواند با کاهش وارد کانال ۵۲ هزار تومان شود. به عقیده آنها کاهش قیمت دلار با دو سناریو خواهد بود. سناریو اول ریزش شارپی و رسیدن به کف کانال ۵۲ هزار تومان خواهد بود. سناریو دوم نوسان رفت و برگشتی است که در این حالت کاهش قیمت به صورت فرسایشی انجام میپذیرد. از منظر معاملهگران اگر قیمت دلار از محدوده سقف خود بالاتر برود کنترل بازار سخت خواهد شد.
اولین حمایت دلار هرات ۵۲ هزار و ۸۰۰ تومان و حمایت بعدی ۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۵۲ هزار و ۶۷۰ تومان خواهد بود.