به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات در کانال ۵۲ هزار تومان فقط یک روز دوام آورد. قیمت دلار هرات در روز یکشنبه در ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان شروع کرد و در نیمه اول با افزایش تا ۵۲ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت. اما در ادامه بازار ارز و سکه با صحبت‌های محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی درمورد ضرب سکه‌های بدون تاریخ ریزشی شدند. قیمت دلار در نیمه دوم با کاهش در ۵۱ هزار و ۹۵۰ تومان به کار خود پایان داد. محدوده حمایتی ۵۱ هزار و ۷۰۰ تومان در برابر کاهش پشت خط ایستاد و قیمت دلار هرات در ۵۱ هزار و ۸۷۰ تومان بسته شد.

قیمت درهم امارات با گپ مثبت ۸۰ تومانی در ۱۴ هزار و ۵۸۰ تومان آغاز به کار کرد و در نیمه اول با افزایش تا ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت. قیمت درهم امارات در نیمه دوم با کاهش در ۱۴ هزار و ۵۳۰ تومان به کار خود پایان داد. با این قیمت درهم، دلار ۵۳ هزار و ۳۰۰ تومان برآورد می‌شود. شکاف قیمت دلار برآورد شده از درهم و دلار هرات نزدیک به هزار و ۵۰۰ تومان شد که عدد قابل توجهی است. حواله درهم امارات تنها بازاری بود که بالاتر از نرخ روز شنبه بسته شد.

قیمت تتر در روز یکشنبه از محدوده کف ۵۳ هزار تومان افزایش شد و با صعود تا ۵۳ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت و با سایر بازارها کاهشی شد. قیمت تتر از محدوده ۵۲ هزار و ۸۰۰ تومان حمایت شد و در مرز ۵۳ هزار تومان در معامله بود.

در مجموع با افت بازارها از سقف، بسیاری از معامله‌گران کال مارجین شدند. قیمت دلار هرات با کاهش روز یکشنبه به مرز حمایت ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. اگر قیمت درهم امارات در روز دوشنبه اگر حمایت شود قیمت دلار می‌تواند افزایش یابد در غیر این صورت سطح حمایت بعدی دلار ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود. به عقیده تحلیلگران فنی قیمت دلار می‌تواند مدتی در کانال ۵۱ هزار تومان نوسان دهد.