به گزارش اکوایران، هر روز قیمت دلار هرات کف و سقف نزدیک‌تری به ثبت می‌رساند و بر این اساس معامله‌گران معتقدند قیمت دلار وارد مثلث شده است. از عدد ۵۰ هزار تومان با کاهش به ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده سپس با افزایش تا ۵۰ هزار تومان بالا رفته، در ادامه با کاهش به ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و از این نقطه با افزایش تا ۴۹ هزار و ۹۰۰ تومان افزایش داشت.

قیمت دلار هرات پس از این نوسان‌ها دوباره با کاهش به ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان رسید و عددی بعدی آن ۴۹ هزار  ۸۵۰ تومان بود. بازار ارز هرات در روز چهارشنبه در قیمت ۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان بازگشایی کرد و با نوسان کمتر نسبت به روزهای قبل در ۴۹ هزار و ۷۳۰ تومان به کار خود پایان داد. در پشت خط قیمت دلار هرات در ۴۹ هزار و ۷۸۰ تومان بسته شد.

قیمت درهم امارات در ۱۳ هزار و ۷۵۰ تومان شروع به کار کرد و با افزایش ۲۰ تومانی در ۱۳ هزار و ۷۷۰ تومان پایان یافت. با این قیمت درهم، دلار ۵۰ هزار و ۵۳۰ تومان برآورد می‌شود. شکاف قیمت درهم و دلار هرات در روز چهارشنبه افزایش یافت و به بالای ۸۰۰ تومان رسید که عدد قابل توجهی است.

قیمت دلار سلیمانیه در ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان آغاز به کار کرد و با افزایش برای شکستن ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان تلاش کرد اما نتوانست بالای این سطح تثبیت دهد. قیمت دلار در سلیمانیه در پشت خط چهارشنبه ۵۰ هزار و ۲۷۰ تومان پایان یافت.

قیمت تتر در روز چهارشنبه در ابتدا حوالی ۵۰ هزار و ۹۰۰ تومان بود و در ادامه با افزایش بیت‌کوین ورود آن به کانال ۴۳ هزار دلار، با کاهش به میانه‌های کانال ۵۰ هزار تومان رسید.

به عقیده تحلیل‌گران فنی قیمت دلار هرات در درون مثلث خود الگوی پروانه تشکیل داده است. از منظر آن‌ها اگر این الگو که پروانه صعودی است در روز پنجشنبه تایید شود قیمت دلار هرات می‌تواند با افزایش وارد کانال ۵۰ هزار تومان شود. در غیر این صورت قیمت دلار هرات در در درون باکس محدود شده خود نوسان خواهد داد. محدوده پایینی این باکس ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان تا ۶۰۰ تومان و محدوده بالایی آن ۴۹ هزار و ۸۵۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۵۰ تومان خواهد بود.