به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات در روز سه‌شنبه ۵۰ هزار و ۲۵۰ تومان آغاز به کار کرد و بین مقاومت ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۵۰ تومان نوسان داد و در ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان به کار خود پایان داد. به واسطه این کاهش قیمت دلار نقدی هرات، در نیمه دوم معاملات میزان بلوکه این بازار بیش از ۱۰۰ تومان شد. در پشت خط سه‌شنبه ۵۰ هزار و ۱۸۰ تومان آخرین قیمت دلار هرات بود.

قیمت دلار سلیمانیه در ۵۰ هزار و ۴۲۰ تومان بازگشایی کرد و بین ۵۰ هزار و ۴۵۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۳۱۰ تومان نوسان داد و در پشت خط با کاهش بیشتر در ۵۰ هزار و ۲۴۰ تومان پایان یافت.

قیمت درهم امارات در ۱۳ هزار و ۸۲۰ تومان شروع کرد و در ابتدا با افزایش تا ۱۳ هزار و ۸۴۰ تومان بالا رفت اما در ادامه با کاهش در ۱۳ هزار و ۸۳۰ تومان بسته شد. با این قیمت درهم دلار ۵۰ هزار و ۷۵۰ تومان برآورد می‌شود.

قیمت تتر در روز سه‌شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ با افزایش بین ۵۰ هزار و ۵۰۰ تا ۵۰ هزار و ۹۰۰ تومان نوسان داد و برای شکستن مقاومت ۵۰ هزار و ۹۰۰ تومان تلاش کرد. قیمت تتر در روز گذشته به بالاترین سطح در ۱۵ روز گذشته رسید.

در روز سه‌شنبه اکثر معامله‌گران تصور می‌کردند بازار ارز و سکه افزایشی شود و دست به خرید زدند. از منظر آن‌ها دلار هرات از مرز مقاومت مهم خود خود یعنی ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان خارج می‌شود. سطحی که قیمت دلار از ۲۷ آبان نتوانسته بالای آن تثبیت دهد. بازار ارز هرات در روز سه‌شنبه نتوانست به بالای این سطح برود و بلوکه این بازار باعث شد تا گروهی از معامله‌گران از صعود ناامید شوند.

همچنان در بازار گروهی از معامله‌گران عقیده دارند به خاطر فشردگی قیمت دلار بین ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۵۰ تومان، نرخ باید به بالای ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان برود. معامله‌گران فنی دلار معتقدند قیمت دلار در حال تکمیل موج آخر است که اگر حمایت ۴۹ هزار و ۹۰۰ تومان را از دست ندهد می‌تواند افزایشی شود.

قیمت تتر از لحاظ فنی اگر به بالای ۵۱ هزار برود و در این کانال تثبیت دهد می‌تواند با افزایش تا ۵۱ هزار و ۳۰۰ تومان بالا برود.