تحلیلگران فنی معتقدندتا زمانیکه قیمت دلار در میانمدت بالای مرز مهم ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومانی باشد نمیتوان گفت که از روند صعود دست کشیده است.
قیمت دلار هرات در روز سهشنبه ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان شروع به کار کرد و در ابتدا از خود میل به کاهش نشان داد و تا ۵۰ هزار و ۲۵۰ تومان پایین رفت. اما در ادامه قیمت دلار هرات از این ناحیه حمایت شد و در ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان بسته شد. این درحالی بود که بازار ارز هرات در روز دوشنبه برخلاف سهشنبه ابتدا افزایش داشت و سپس کاهش یافت. معاملهگران میگویند این که قیمت دلار در روز سهشنبه کف و سقف پایینتری را به ثبت رساند نشان میدهد که در حال ارزشگذاری احتمال آتش بس جنگ در غزه است. قیمت دلار سلیمانیه که در روز دوشنبه از دلار هرات عقب مانده بود در روز سهشنبه به بالای هرات برگشت.
قیمت درهم امارات در روز سهشنبه ۱۳ هزار و ۸۸۰ تومان آغاز به کار کرد و در انتها در ۱۳ هزار و ۹۶۰ تومان بسته شد. با این قیمت درهم، دلار در ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان برآورد میشود. به عقیده معاملهگران اگر قیمت دلار امروز بالای ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان باشد و به رشد ادامه دهد قیمت درهم در روز سهشنبه درست بوده اما اگر قیمت دلار هرات امروز در ابتدا برمدار کاهش باشد احتمالا قیمت درهم با گپ منفی باز شود و به سمت ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان میل کند.
قیمت تتر نیز مثل درهم از پایین شروع کرد و با افزایش تا حوالی ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت. به عقیده معاملهگران اگر بالای این مرز حمایتی تثبیت دهد میتواند با افزیش وارد کانال ۵۱ هزار تومان شود. این دسته معتقدند اگر قیمت بیتکوین هم بر مدار کاهش باشد رشد قیمت تتر فزاینده خواهد شد.
تحلیلگران فنی معتقدند تا زمانیکه قیمت دلار در میانمدت بالای مرز مهم ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان باشد نمیتوان گفت که از روند صعود دست کشیده است. اگر دلار امروز بالای مرز حمایت ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان تثبیت شود میتواند برای ورود به کانال ۵۱ هزار تومان تلاش کند. در غیر این صورت باید برای از دست دادن حمایت ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومانی دلار آماده شد.