گروهی از معاملهگران با اشاره به تاریخ ۲۶ مهر که اتحادیه اروپا در خصوص برخی تحریمهای ایران تصمیمگیری میکند تصور میکنند همچنان بازار در موج صعود قرار دارد.
قیمت دلار از ابتدای هفته گذشته وارد دامنه ۵۰ هزار تومان شد و در این دامنه سه کانال بالا رفت. از میانههای هفته گذشته قیمت دلار از ۵۳ هزار و ۶۰۰ تومان شروع به کاهش کرد و به کانال ۵۱ هزار تومان رسید. البته در کاهش، قیمت دلار حتی تا ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان هم رسید اما دلار در این کانال دوامی نداشت و به کانال بالاتر برگشت. طی هفته گذشته خبر درگیری شدید حماس و اسرائیل و زلزله هرات در بازار اثرگذار بودند. بازار ارز هرات تمام هفته گذشته را به خاطر زلزله تعطیل بود.
در انتهای هفته گذشته واشنگتن پست و نیویورک تایمز مدعی شدند با توافق آمریکا و قطر، درخواست موردی ایران برای استفاده از ۶ میلیارد دلار خود تا اطلاع ثانوی رد خواهد شد. با وجود اینکه منابع داخلی نیز این اخبار را تکذیب کردند همچنان بازار نیم نگاهی به این خبر دارد.
با این اخبار قیمت دلار در کف کانال ۵۱ هزار تومان حمایت شد. رشد قیمت سکه در پشت خط به واسطه جهش یکباره اونس ادامهدار بود. قیمت اونس طلای جهانی در روز جمعه با افزایش بیش از ۵۰ دلاری وارد کانال ۱۹۰۰ دلاری شد و قیمت سکه فردایی با این اتفاق وارد کانال ۳۰ میلیون تومان شد.
معاملهگران باتوجه به سکوت یک هفتهای در قیمت معاملات دلار هرات و بازگشایی آن در روز شنبه معتقدند قیمت دلار امروز در ابتدای معاملات هیجانی خواهد بود. این دسته میگویند طی هفته گذشته بازار ارز هرات تعطیل بوده و با توجه به تسویههای زیاد امکان هیجان در ابتدای معاملات وجود دارد.
گروهی از معاملهگران معتقدند قیمت دلار در این هفته بر مدار صعود خواهد بود. این دسته با اشاره به تاریخ ۲۶ مهر که اتحادیه اروپا در خصوص برخی تحریمهای ایران تصمیمگیری میکند تصور میکنند همچنان بازار در موج صعود خواهد بود. آنها میگویند با این موج افزایش امکان دارد سقف قبلی زده شود.
اگر قیمت دلار امروز حمایت ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست بدهد میتواند با کاهش بیشتر به کف ۵۰ هزار تومان حرکت کند. اما در صورت حفظ قیمت دلار بالای ۵۱ هزار ۳۰۰ تومان، بازار میتواند برای شکستن مقاومت ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان تلاش کند.
عدهای از معاملهگران با اشاره به جهش قیمت اونس طلای جهانی معتقدند در بازار ارز و سکه امروز امکان ناهماهنگی وجود دارد.