به گزارش اکوایران،‌ در روز سه‌شنبه قیمت دلار نه توان افزایش و عبور از مقاومت ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان را داشت نه جانی برای کاهش و ازدست‌دادن مرز حمایتی ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان. قیمت دلار هرات در روز سه‌شنبه ۴۹ هزار و ۴۵۰ تومان شروع به کار کرد و در ابتدا با کاهش به سمت مرز حمایت حرکت کرد. در ادامه قیمت دلار هرات با افزایش تا ۴۹ هزار و ۵۵۰ تومان رفت و در ۴۹ هزار و ۴۵۰ تومان یعنی قیمت ابتدای صبح بسته شد. بازار ارز هرات در پشت‌خط شبِ سه‌شنبه در ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان کار خود را به پایان رساند.

گروهی از معامله‌گران معتقدند واکنش قیمت دلار امروز به سطح مقاومتی ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان مهم است. اگر نرخ دلار در روز چهارشنبه از این مرز مقاومتی عبور کند، احتمال هیجان در بازار وجود دارد. در این صورت فشار خرید می‌تواند قیمت را به کانال بالاتر ببرد. اما در مقابل سطح حمایت ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان به سد کاهش سختی تبدیل شده که قیمت دلار در ۱۷ روز گذشته نتوانسته این مرز را از دست بدهد. با توجه به حبس دلار در این دامنه معامله‌گران انتظار دارند در صورت خروج از هر طرف نوسان شدت بگیرد.

در روز سه‌شنبه لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال، در توییتر خود خبر از دیدار علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران، با تروئیکای اروپایی داد. همچنین علی باقری در صفحه شخصی خود نوشت «در ادامه نشست‌های قبلی، با مدیران سیاسی فرانسه، آلمان و انگلیس در نیویورک دیدار کردم. ما طیفی از موضوعات مورد علاقه دو طرف از جمله مذاکرات رفع تحریم‌ها را مورد بحث قرار دادیم.» گروهی از معامله‌گران می‌گفتند قیمت دلار هرات بعد از این خبر در پشت‌خط از سطح ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان عقب نشست.

پس از بسته شدن بازار و پایان نرخ‌دهی پشت خط سه‌شنبه خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال در خصوص دیدار علی باقری‌کنی با سه کشور اروپایی نوشت یک منبع آگاه از دیدارها گفت که «هیچ پیشرفتی» در بازگشت به مذاکرات هسته‌ای حاصل نشده است.

اگر این خبر در روز چهارشنبه در بازار پررنگ شود امکان افزایش از قیمت از سطح ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان جود دارد.

معامله‌گران فنی معتقدند دلار تهران بین دو خط روند صعود و نزول قرار گرفته است و انتهای این دو خط روند تبدیل به مثلث می‌شود. آن‌ها می‌گویند عبور از بالا یا پایین این خط‌ها برای دلار تهران مهم است اما مهم‌تر از آن تثبیت قیمت بالا یا پایین خط‌هاست.