به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات در معاملات دوشنبه با کاهش ۲۰۰ تومانی به حمایت ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید و در ادامه مقاومت یک هفته‌ای خود را شکست. ۴۹ هزار و ۱۰۰ تومان عددی بود که قیمت دلار در یک هفته گذشته با برخورد بیش از سه بار به آن در شکستن آن ناکام مانده بود. قیمت درهم امارات هم با افزایش ۱۷۰ تومانی به ۱۳ هزار و ۵۷۰ تومان رسید.

در معاملات دوشنبه قیمت تتر با افزایش مقاومت ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان را شکست و در بامداد سه‌شنبه تا مرز مقاومت مهم ۵۰ هزار تومان بالا رفت. در روز گذشته قیمت تتر نزدیک به ۸۰۰ تومان افزایش قیمت را ثبت کرد.

از نظر معامله‌گران قیمت روانی ۵۰ هزار تومان برای تتر به دو دلیل، مرز حساسی است؛ اول اینکه از دوم اسفند ۱۴۰۱ تا امروز قیمت تتر بارها به این عدد مقاومت روانی واکنش نشان داده و بارها در این نقطه پرش یا ریزش نرخ داشته است. دلیل دوم از نگاه آن‌ها کانال نزولی است که بیش از پنج ماه در چارت ایجاد شده است. به عقیده آن‌ها تتر اکنون در سقف کانال نزولی است که بارها با برخورد به آن به ادامه روند پرداخته است.

بازار ارز پس از خبرهایی که از آن به عنوان سیگنال منفی برجامی یاد می‌کردند افزایشی شد. در روز دوشنبه نیز معامله‌گران از صحبت‌های ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه خوانش منفی دریافت کردند. کنعانی گفته بود پایبندی دولت آمریکا به تعهدات برجامی می‌توانست مبنای یک اعتماد نسبی به دولت آمریکا باشد که دولت آمریکا این اعتماد نسبی را ایجاد نکرد.

برخی از معامله‌گران با افزایش تتر در بامداد سه‌شنبه معتقدند قیمت دلار امروز در بالای مرز حمایت ۴۹ هزار و ۱۰۰ تومان تثبیت خواهد داد. این دسته معتقدند اگر قیمت دلار هم سطح مقاومتی ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان را بشکند و بالای آن تثبیت دهد نرخ می‌تواند آماده ورود به دامنه ۵۰ هزار تومان باشد. 

فنی‌ها معتقدند قیمت دلار امروز نوسان‌های رفت و برگشتی خواهد داشت و اگر خبر خاصی به بازار نیاید در نیمه اول کانال ۴۹ هزار بازی می‌کند. این دسته می‌گویند بین ۴۹ هزار و ۲۰۰ تا ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان یک گپ تشکیل شده و قیمت دلار باید در این سطوح چارت‌سازی کند.