به گزارش اکوایران، قیمت دلار در روز گذشته تحت تاثیر اخبار داخلی و خارجی بود.

دو روز پس از سفر وزیر خارجه عمان به تهران، خبر رویترز مبنی بر اینکه یک مقام آمریکایی مدعی شده آنتونی بلینکن معافیت تحریمی ۱۲۰ روزه‌ای را امضا کرده که برای نخستین‌بار به عراق اجاره دهد هزینه برق صادره ایران را از طریق یک بانک غیرعراقی تسویه کند، قیمت دلار را کاهشی کرد.

قیمت دلار هرات در روز چهارشنبه ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان شروع به کار کرد و پس از ۳۷ روز بالاخره حمایت ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان را از دست داد.

بازار ارز هرات با کاهش در پشت خط حتی به زیر حمایت ۴۸ هزار و ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومان رفت. خبر معافیت تحریمی ۱۲۰ روزه در حالی از سوی رویترز اعلام شده که وزیر برق عراق عنوان کرده این موضوع فقط در رسانه‌ها موضوعیت داشته و هیچ‌گونه دستور رسمی برای پرداخت بدهی به ایران صادر نشده است.

شامگاه چهارشنبه همچنین خبر تحریم ۱۴ بانک عراقی توسط آمریکا به بازار مخابره شد.

سوژه داغ بازار، تصمیم دولت در برنگشتن نرخ خوراکی پتروشیمی‌ها به قیمت قبلی بود. پس از این خبر معامله‌گران سیگنال افزایش قیمت ارز دریافت کردند و به باور آنها نقاط فعلی فرصت خرید است.

در همین راستا فنی‌های بازار معتقدند اگر قیمت دلار امروز – پنجشنبه ۲۹ تیر – حمایت مهم ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان را از دست بدهد، می‌تواند به سمت کف قیمتی سال ۱۴۰۲ یعنی ۴۶ هزار و ۷۰۰ تومان حرکت کند.

حمایت ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار از این جهت حائز اهمیت است که آخرین لمس قیمت دلار در این نقطه با جهش بیش از هزار تومان همراه بوده است. در مقابل معامله‌گران تصور می‌کنند تا قیمت دلار مقاومت ۴۸ هزار و ۳۰۰ تومان را نشکند، امکان صعود قیمت در بازار ارز سخت می‌شود.

با توجه به ماندگاری قیمت طلای آبشده در کانال ۱۰ میلیون تومان، افزایشی‌های بازار می‌گویند کاهش قیمت دلار به کف ۴۸ هزار تومان، نوسان موقتی است و دلار با آبشده همراهی خواهد کرد.

از سوی دیگر کاهشی‌های بازار ارز نیز با اشاره به این نکته که در این بازار، گنده هرات در نرخ ۴۸ هزار و ۳۰۰ تومان خریدار نبوده، می‌گویند قیمت دلار امروز کانال ۴۸ هزار تومان را از دست خواهد داد.

در مجموع اگر اخبار مثبتی که موجب کاهش قیمت دلار به کف ۴۸ هزار تومان شده رنگ ببازند، می‌توانیم شاهد نوسان افزایشی و ورود قیمت دلار به کانال ۴۹ هزار تومان باشیم.