منصور احمدی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: در حوزه گردشگری دریایی با جذب بخش خصوصی، می توان مشاغل متکی بر دریا را راه اندازی و مسیر را برای جذب گردشگر فراهم کرد.
کارشناس امور اقتصادی، گفت: نبود امکانات مناسب و نداشتن نیروی متخصص از جمله موانع پیش روی صنعت گردشگری در چابهار است.
احمدی افزود: در حالیکه بسیاری از کشورها با ایجاد هتل ها، رستوران ها و سازه های آبی در آمد بالایی را کسب می کنند ما نتوانستیم از این ظرفیت ها بهره ای ببریم.
وی تصریح کرد: امروزه پیشرفت تکنولوژی این امکان را فراهم آورده تا بتوان اوقاتی را در هتل های زیر دریایی سپری کرد و هتل های بسیاری در دنیا وجود دارد که دلیل ویژگی های منحصر به فردشان از محبوبیت و شهرت بالایی برخودارند.
کارشناس امور اقتصادی گفت: از طرفی گردشگران زیادی در دنیا هستند که برای دیدن این جاذبه های گردشگری از قاره ای به قاره دیگر سفر کنند.
احمدی افزود: آکواریوم های غول پیکر که در آنها کوسه ماهی و انواع ماهیان نگهداری می شوند و یا رستورانهای زیر دریایی که در آنها آبزیان طبخ می شوند سالانه میلیون ها بازدید کننده دارند.
وی بیان کرد: انتظار می رود برای بهره برداری از این پتانسیلها و همچنین تحقق اقتصاد دریا محور، بسته های سرمایه گذاری تعریف شود تا شاهد رشد صنعت گردشگری دریایی در منطقه آزاد چابهار باشیم.