بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از عملیات اجرایی یکی از بزرگترین پل های جهان در چین - افق اقتصادی

بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از عملیات اجرایی یکی از بزرگترین پل های جهان در چین - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 140355 |
تاریخ انتشار : ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲ |
262 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

بندرعباس – دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از مدیران عامل سازمان های مناطق آزاد از عملیات اجرایی یکی از ۱۰ پروژه‌ی برتر پل‌سازی جهان در گوانجو چین بازدید کردند.

بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از عملیات اجرایی یکی از بزرگترین پل های جهان در چین

به گزارش بازار، به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد قشم، حجت عبدالملکی دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور گفت: تکمیل پروژه جامع ارتباطی خلیج فارس که قشم را به سرزمین اصلی متصل می کند، به صورت جدی در دستور کار است و بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به همراه سایر مسئولان مناطق آزاد با هدف آشنایی با به‌روزترین فناوری‌های مهندسی و مدیریت اجرای پروژه در جهان انجام شد.

پروژه خلیج فارس ذیل طرح شبکه جامع ارتباطی خلیج فارس و شامل چهار پروژه پل، توسعه بندر کاوه، احداث چهار لاین بزرگراه از بندر کاوه تا سرزمین اصلی و خط راه آهن بین سرزمین اصلی و جزیره قشم می باشد که انجام تمامی پروژه ها وابسته به اتمام پروژه پل است.

مکان احداث پل خلیج فارس از محدوده بندر لافت در جزیره قشم تا بندر پهل در سرزمین اصلی است و طول کل پل سه هزار و ۴۳۰ متر می باشد که دو هزار و ۵۰۰ متر آن بر روی دریا قرار دارد و سازه کابلی با دهانه های ۳۶۰ متر در وسط دریا و عرض مفید عرشه حدود ۳۲ متر از دیگر ویژگی های این پروژه است.

بخشی از پروژه عظیم پل سازی در چین که شنژن را به ژونگشان متصل می‌کند و مورد بازدید حجت الله عبدالملکی و عادل پیغامی قرار گرفت، توسط شرکت مهندسی پلی چانگدا اجرا می‌شود. پلی‌چانگدا از شرکت‌های تابعه پلی چاینا است. این شرکت ساخت و ساز مهندسی، طراحی، نگهداری و سرمایه‌گذاری را یکپارچه‌سازی می‌کند.

شرکت پلی چاینا در ساخت بیش از ۳۰۰ پل و تونل فوق‌العاده بزرگ مانند همین پروژه مشارکت کرده است. دهانه اصلی این پل بیش از یک هزار متر است که با طول ۲۴ کیلومتر در میان ۱۰ پل برتر جهان قرار دارد.

حوزه کاری این شرکت شامل بزرگراه‌ها، پل‌های مقیاس بزرگ، تونل‌های غوطه‌ور در زیر دریا، بنادر، ابر راه‌ها، تاسیسات برق بادی-دریایی، فرودگاه‌ها و ساخت و ساز مسکن و کارهای عمومی شهری و غیره است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید