در بازار طلا، قیمت در ادامه موج صعودی کم زاویه به محدوده مقاومتی ۲۰۶۲ رسیده و نتوانسته از این محدوده عبور کند و سرمایه گذاران در انتظار اعلام شاخص های اشتغال و بیکاری آمریکا هستند.
به گزارش بازار، ویدزوز بروکرز در تحلیل فاندامنتال و تکنیکال روز بازارهای مالی بین المللی چنین نوشته است:
۱- با وجود آنکه در ابتدای هفته شاخص فرصت های شغلی موجود JOLTs در آمریکا شرایط مثبتی را نشان می داد، اما با اعلام شاخص تغییرات اشتغال بخش خصوصی ADP، و کاهش بیش از حد انتظار در این بخش، نشانه هایی برای کاهش بیش از انتظار در اشتغال بخش غیر کشاورزی NFP ایجاد شد، و روز گذشته نیز شاخص مطالبات بیمه بیکاری افزایشی بود و این دو نشانه موجب شده که انتظارت برای کاهش NFP تقویت شود. در حال حاضر پیش بینی های قبلی کارشناسان نشان می دهد که احتمالا شاخص اشتغال از ۲۱۶ هزار به ۱۸۷ هزار کاهش یابد، اما در صورتی که عدد اعلامی کمتر از ۱۸۷ هزار نفر باشد، تقاضا برای دلار می تواند باز هم کاهش یابد و بازار های سهام و طلا تقویت شود. البته باید توجه شود که در حال حاضر سرمایه گذاران این سناریو را فرض کرده اند و شاخص دلار در شرایط نزولی شارپی قرار گرفته و از مقاومت گفته شده ۱۰۳.۶ به پایین کانال افقی برگشته و واکنش به کف کانال افقی در قیمت ۱۰۲.۷۵ تعیین کننده خواهد بود.
۲- در بازار سهام نیز سرمایه گذاران با توجه به فرض سناریوی کاهشی برای شاخص اشتغال بخش غیر کشاورزی، تقاضا برای سهام ها را افزایش داده اند و شاخص های سهام به سقف های تاریخی برگشته اند، و احتمال ایجاد سقف های جدید تاریخی تقویت شده است. البته باید توجه شود که با توجه به اینکه قیمت ها پیش از اعلام خبر صعودی شده اند و بنوعی خبر از قبل تاثیر خود را بر بازار گذاشته است، ممکن است حتی با وجود کاهش NFP قیمت ها در شرایط اصلاح کوتاه مدت قرار گیرند، و در کوتاه مدت بر خلاف روند حرکت کنند. در سناریوی دوم هم در صورتی که NFP بالاتر از انتظار ها اعلام شود، احتمال کاهش شارپی قیمت ها سهام و در نتیجه اصلاح نزولی شاخص ها وجود خواهد داشت.
۳- در بازار طلا، قیمت در ادامه موج صعودی کم زاویه به محدوده مقاومتی ۲۰۶۲ رسیده و نتوانسته از این محدوده عبور کند و سرمایه گذاران کوتاه مدت و میان مدت بازار در انتظار اعلام شاخص های اشتغال و بیکاری آمریکا هستند. در صورتی که شاخص NFP کمتر از انتظار ها اعلام شود، می تواند نشانه ای از تاثیر نرخ بهره بالا بر بازار کار آمریکا باشد و فدرال رزرو را برای کاهش زودتر نرخ بهره تحت فشار قرار دهد و این موضوع می تواند تقاضا برای دلار را در پرتفوی سرمایه گذاران کاهش دهد. با کاهش تقاضا سرمایه گذاری بر روی دلار، نیاز به جایگزین های کم ریسک تر مانند طلا خواهد بود و این موضوع می تواند تقاضا برای طلا را در میان مدت افزایش دهد. باید توجه شود که این سناریوی اول محسوب می شود، اما همچنان سناریوی دومی نیز وجود دارد و احتمال افزایش NFP نسبت به پیش بینی ها نیز وجود دارد، که در اینصورت احتمال افزایش تقاضا برای دلار تقویت خواهد شد. باید توجه شود که در هر دو حالت، احتمال حرکات نوسانی هیجانی در زمان اعلام خبر در هر دو جهت در بازار های ارز، طلا و سهام وجود خواهد داشت.