رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد از رشد ۲۰ درصدی تولید شیرخشک نوزاد نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش بازار، هانی تحویل زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با بیان اینکه کمبودی در عرضه شیرخشک نوزاد نداریم، گفت: اکنون تولید از روند مساعدی برخوردار است و تخصیص ارز انجام میشود و به منظور تامین نقدینگی تولیدکنندگان تنها انتظار داریم که سازمان غذا و دارو مصوبات بانک مرکزی در حوزه تخصیص ۵ همت اعتبار به حوزه دارو را اجرا کند چراکه بخش شیرخشک مستنثی نیست به طوریکه تولیدکنندگان این بخش مشکل کمبود نقدینگی دارند.
به گفته او، گمرک پس از ترخیص مواد اولیه حداکثر ظرف سه ماه مهلت پرداخت مابه التفاوت را میدهد و در این راستا کمیسیون اصل ۹۰ برای پرداخت مابه التفاوت فشار میآورد، در صورتی که پرداخت نشود با کمبود روبهرو خواهیم شد.
تحویل زاده از رشد ۲۰ درصدی تولید شیرخشک نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: بنابر آمار ماهانه ۶ تا ۶.۵ میلیون قوطی تولید میشود، درحالیکه نیاز ماهانه کشور ۵ تا ۵.۵ میلیون قوطی است. همچنین پیش بینی میشود که امسال مجموع تولید شیرخشک به ۸۰ هزارتن برسد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد ادامه داد: با توجه به اختلاف، چون اختلاف قیمت شیرخشک با کشورهای همسایه، بحث قاچاق شیرخشک به آن سوی مرزها اتفاق میافتد که برای جلوگیری از این پدیده باید یارانه از زنجیره تولید حذف و مستقیم به مصرف کننده پرداخت شود.
او با بیان اینکه آماری از قاچاق شیرخشک به بازارهای هدف نداریم، گفت: با توجه به بحث قیمت این امر اتفاق میافتد، از این رو حذف بیمه سلامت و پرداخت یارانه مستقیم به خانوار جلوی این موضوع گرفته میشود.