علت اصلی بحران بازار کره چیست؟ - افق اقتصادی

علت اصلی بحران بازار کره چیست؟ - افق اقتصادی
سه شنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-28
کد خبر: 318371 |
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲ |
38 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: با افزایش تعرفه مابه التفاوت صادرات پیش بینی می شود که چالش بازار کره تا ۱۰ روز آینده مرتفع شود.

علت اصلی بحران بازار کره چیست؟

به گزارش بازار، علی احسان ظفری، گفت: با توجه به آنکه کشور روسیه امکان واردات کره مورد نیاز از اروپا به خاطر شرایط تحریم را ندارد، از این رو بدنبال تامین کره از ایران است که این موجب شده کارخانه‌های شیرخشک با ظرفیت کامل کنند و با جذب عمده شیر کشور شروع به صادرات کردند.
به گفته او، با آغاز صادرات کره به روسیه، بازار چربی داخل خالی است و از آنجا که عموم شیر در اختیار صنایع لبنی نیست، لذا چربی تولیدی در بخش تولید لبنیات پرچرب در حال استفاده است.
ظفری ادامه داد: مسئولان با افزایش مابه التفاوت صادراتی بدنبال تنظیم بازار کره داخل و جلوگیری از کمبود عرضه هستند که متاسفانه هنوز این امر محقق نشده است و نتیجه آن را در یخچال فروشگاه‌ها و مغازه‌ها ببینیم.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزارتن کره در داخل تولید می‌شود، گفت: محدودیتی در تولید وجود ندارد و تنها به سبب شرایط تحریم روسیه و صادرات با کمبود عرضه در بازار داخل روبرو شدیم که پیش بینی می‌شود ظرف ۱۰ روز آینده آثار افزایش تعرفه و بازگشت در چرخه بازار داخل را ببینیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید