دلیل گرانی گوشت قرمز در ایران مشخص شد / دولت دلسوز مردم شده! - افق اقتصادی

دلیل گرانی گوشت قرمز در ایران مشخص شد / دولت دلسوز مردم شده! - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 244067 |
تاریخ انتشار : ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲:۵۲ |
126 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

بانک جهانی اعلام کرد که برای کمک به مقابله با تغییرات با آب‌وهوا کمک به دامداری ها را کاهش دهید. بانک جهانی در گزارشی مهم درباره چگونگی کاهش ردپای آب‌وهوایی موادغذایی گفت که این به معنای تغییر یارانه‌ها از بخش دام به غذاهای کم آلاینده مانند مرغ، میوه و سبزیجات است.

دلیل گرانی گوشت قرمز در ایران مشخص شد / دولت دلسوز مردم شده!

به گزارش اقتصاد۱۰۰، بانک جهانی اعلام کرد که کشورهای ثروتمند باید حمایت مالی از دامداری را کاهش دهند تا به مقابله با آلودگی ناشی از مصرف گوشت قرمز و لبنیات کمک کنند.

بیل ساتون، نویسنده اصلی این گزارش گفت «ما نمی گوییم حمایت عمومی از کشاورزی را کاهش دهید. ما می گوییم از آن به روش های مؤثرتری استفاده کنید که در واقع به رژیم های غذایی سالم تر و یک سیاره سالم تر کمک می کند.»

سیستم های غذایی از تولید تا مصرف، مسئول حدود یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای جهانی هستند. دامداری یک محرک اصلی است و کشورهای با درآمد بالا در میان بزرگترین مصرف کنندگان قرار دارند اما این بخش در تعهدات مالی، اهداف و بسیاری از اقدامات از سایر صنایع عقب مانده است. بانک جهانی هشدار داد، تا زمانی که تأثیرات آب وهوایی موادغذایی مورد توجه قرار نگیرد، این سیاره به اهداف زیست محیطی خود دست نخواهد یافت.

بر اساس این گزارش، سرمایه گذاری های سالانه باید ۱۸ برابر به ۲۶۰ میلیارد دلار افزایش یابد تا انتشارات محصولات کشاورزی تا سال ۲۰۳۰ به نصف کاهش یابد و به جهان کمک کند تا به هدف خالص صفر سال ۲۰۵۰ برسد اما پاداش آن بسیار بیشتر از هزینه خواهد بود.

بانک جهانی گفت که دولت ها، کسب وکارها و شهروندان می توانند گزینه های غذایی کم انتشار را از طریق اقدامات مختلف از جمله کمپین های آموزشی و ارتباطی یا برچسب گذاری مواد غذایی گسترش دهند.

این بانک گفت که قیمت تمام شده غذاهای حیوانی باعث رقابتی شدن گزینه های کم آلاینده می شود، در حالی که محصولات گوشتی ۲۰ تا ۶۰ درصد گران تر خواهند بود. یک سوم از کل یارانه های کشاورزی در سال ۲۰۱۶ به گوشت و محصولات شیر اختصاص یافت. تحقیقات اخیر دانشگاه لیدن هلند و چتم هاوس لندن نشان داد که بیش از ۸۰ درصد یارانه های مزارع در اتحادیه اروپا به محصولات دامی با انتشار گاز اختصاص داده می شود.

گزارش بانک جهانی شامل ۱۰ ها مشارکت کننده از سازمان های مختلف است و اولین چارچوب جامع برای پرداختن به ردپای آب وهوای موادغذایی است.

انتهای پیام

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید