ایران به گوشت های برزیلی پشت کرد / مبداء گوشت های خارجی جدید مشخص شد - افق اقتصادی

ایران به گوشت های برزیلی پشت کرد / مبداء گوشت های خارجی جدید مشخص شد - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 178663 |
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱:۵۲ |
168 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

نیکبخت گفت: اکنون بخشی از نیاز گوشت قرمز از طریق برزیل تامین می‌شود، درحالیکه قابلیت جایگزینی با قزاقستان وجود دارد.

ایران به گوشت های برزیلی پشت کرد / مبداء گوشت های خارجی جدید مشخص شد

به گزارش اقتصاد۱۰۰، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با معاون نخست وزیر قزاقستان ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور گفت: این نحو از مذاکرات و نتایج به دست آمده، نشان از اراده دو کشور و مسئولان در توسعه همه‌جانبه روابط در زمینه‌های مختلف دارد.

او افزود: رئیس‌جمهور ایران بر اولویت همکاری اقتصادی و ارتباط تجاری و بازرگانی با همسایگان تاکید فراوان دارد و نتایج امروز این کمیسیون مشترک دلیلی بر عزم و اراده دو کشور در تامین منافع ملی و مشترک بر پایه دوستی ملت‌ها است.

وزیر جهاد کشاورزی کشورمان پیشرفت‌های ایران در ۴۵ سال اخیر را چشمگیر خواند و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش، ساخت دارو، درمان انواع بیماری‌ها و پذیرش توریسم درمانی از دیگر کشورها در منطقه پیشرو است.

نیکبخت ادامه داد: این قبیل پیشرفت‌ها در صنایع پیچیده پالایشگاهی، پتروشیمی و صنایع با تکنولوژی بالا در ایران به دست متخصصین و منابع انسانی ماهر تولید می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نشست دور اول نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و قزاقستان با تاکید دوباره بر توانمندی کشاورزی کشورمان گفت: ما در کنار پیشرفت‌های قابل توجه، در نظر داریم برخی محدودیت‌ها را با ارتباط متقابل متکی بر منافع ملی و مشترک با کشورهای دوست و همسایه برطرف کنیم و از راه هم‌افزایی با کشور دوست قزاقستان، روابط کشاورزی را در زیربخش‌های شیلات، پرورش آبزی در قفس و پرورش میگو در دریای خزر و خلیج فارس گسترش دهیم.

او  با اشاره به امکان جایگزینی تامین گوشت وارداتی از قزاقستان به جای برزیل گفت: ۹۰ درصد نیاز به این فرآورده از تولید داخل تامین می‌شود و تمایل داریم در قالب پروتکل، بقیه نیاز خود را از قزاقستان تامین کنیم.

نیکبخت محدودیت اقلیمی و کمی بارش کشور را مانعی برای تولید برخی نهاده‌ها مانند ذرت و کنجاله سویا دانست و پیشنهاد داد: محصولات جو، ذرت و کنجاله سویا به ارزش وزنی ۲۰ میلیون تن در سال، وارد می‌شود و این خود می‌تواند موضوع همکاری دو کشور قرار گیرد.

در پایان این نشست؛ سند همکاری نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و قزاقستان و نقشه راه ارتباطات تجاری دو کشور تا سقف ۳ میلیارد دلار به امضای محمدعلی نیکبخت و معاون نخست‌وزیر قزاقستان رسید.

گفتنی است در این نشست، یادداشت تفاهم همکاری اندازه‌شناسی بین استاندارد ایران و موسسه اندازه‌شناسی قزاقستان و تشریفات و الزامات بهداشتی – دامپزشکی برای تجارت گوشت دام سنگین از قزاقستان به امضای نمایندگان دو کشور ایران و قزاقستان رسید.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید