خداحافظی دردناک سفره مردم با محصولات لبنی! - افق اقتصادی

خداحافظی دردناک سفره مردم با محصولات لبنی! - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 148217 |
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲ |
210 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ۱۰۰ – نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد:متاسفانه از زمانی که ارز ترجیحی برداشته شد اقتصاد خانوارها تحت تاثیر قرار گرفت و سفره مردم بخصوص در حوزه لبنیات با افت مواجه شد.

خداحافظی دردناک سفره مردم با محصولات لبنی!

محمدحسن آصفری نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اقتصاد ۱۰۰ با اشاره به اینکه مجلس سال گذشته اصلاح قوانینی در حوزه امنیت غذایی مردم داشت گفت:‌امروز مساله امنیت غذایی حائز اهمیت بسیاری است وباید دو مقوله تامین کالا ،فراوانی و عدم احتکار را درنظر گرفت.

وی افزود:‌اهمیت امنیت غذایی منجر به پیشگیری و جلوگیری از افزایش تخت های بیمارستانی است وامروز جای تاسف دارد که برخی کالاهای کشاورزی تولید داخل که بعضا صادر شده و به کشورعودت داده ومورد استفاده قرارمی گیرد حاوی نیترات است.

وی با بیان اینکه سازمان استاندارد و وزارت بهداشت مسئول مستقیم سلامت کالا هستند تصریح کرد:اما مهمترین بخش، قیمت کالا است و اگراین بخش مورد توجه قرار نگیرد باعث کمبود وایجاد مشکل برای مردم می شود.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: ایجاد بازارچه در سراسر کشور از جمله مواردی که در برنامه هفتم توسعه گنجانده شده و دولت موظف، و شهرداریها ملزم شدند که مکان های مناسبی در شان تولید کنندگان ایجاد نمایند تا محصولات بدون واسطه گری و بطور مستقیم به دست مصرف کننده برسد تا جلوی افزایش قیمت گرفته شود.

وی تاکید کرد:متاسفانه از زمانی ارز ترجیحی برداشته شد تاثیرآن بر هزینه های خوراکی خانوار و افزایش قیمت کالا دیده شد و سفره مردم به خصوص در حوزه لبنیات افت کرد و طبق گزارشات رسیده ازکارخانجات لبنی شاهد کاهش فروش آنان نیز هستیم .

آصفری با بیان اینکه نمایندگان در بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در تلاش برای مصوب کردن ارز لازم برای تولید کنندگان هستند گفت: چنانچه این مصوبات تصویب شود محصولات با قیمت مناسب برسر سفره مردم آورده خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که دولت معتقد است نظرات مجلس بار مالی به همراه دارد افزود: اولا قراراست مجلس ودولت برنامه مصوب کنند و برنامه نویسی با بودجه ریزی متفاوت است، ما گفتیم زیر ساخت های لازم برای بودجه سنواتی دولت دیده شود، و اگر دولت قرار است بودجه ۱۴۰۳ را ارائه نماید باید در حوزه تامین کالاهای اساسی بویژه پروتئین و لبنیات برنامه داشته باشد نه اینکه مجلس بگوید چه میزان بودجه باید مد نظر قرار گیرد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها افزود: صحبت این است که دولت در بودجه سنواتی باید طوری برنامه ریزی کند که تاثیری آن درحوزه امنیت غذایی و تامین کالا های اساسی و معیشت مردم نمایان باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شعارهای دولت در خصوص تامین امنیت غذایی مردم محقق شده تصریح کرد: با اقداماتی که مجلس مشخص کرده دولت می تواند موفق باشد اما قبول داریم هنوز نتوانستیم در حوزه تامین کالا های اساسی مردم گام موثری برداریم .

نماینده اراک در مود همسان سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان و اختلاف نظر دولت و مجلس گفت :ما در برنامه هفتم توسعه دولت را ملزم کردیم که لایحه دایمی همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان را به مجلس ارائه کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید