گران ترین خوراکی های یک ماه گذشته را بشناسید - افق اقتصادی

گران ترین خوراکی های یک ماه گذشته را بشناسید - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-28
کد خبر: 147980 |
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱:۵۲ |
234 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

مرکز آمار ایران، متوسط قیمت کالا‌های خوراکی را در مناطق شهری اعلام کرد.

گران ترین خوراکی های یک ماه گذشته را بشناسید

به گزارش اقتصاد۱۰۰، مرکز آمار ایران، متوسط قیمت کالا‌های خوراکی را در مناطق شهری اعلام کرد که بر این اساس، اقلامی مانند برنج ایرانی درجه یک، مرغ ماشینی، روغن، هندوانه، گوجه فرنگی، پیاز و … با بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه گذشته مواجه شدند.

در گزارش مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریور ماه محاسبه و اعلام شده که به شرح زیر است:

در گروه «نان و غلات»، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۲،۴ درصد و شیرینی خشک با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ۲.۸- است.

در گروه «گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها»، اقلام گوشت گاو یا گوساله با ۷،۷ درصد، ماهی قزل آلا با ۶.۰ درصد و گوشت گوسفند با ۵.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت و مرغ ماشینی با ۵.۸- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در گروه «لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن»، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ با ۱۰،۰ درصد، شیر خشک با ۶.۰ درصد و کره پاستوریزه با ۳.۸ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۱.۸- درصد و روغن مایع با ۰.۶- درصد است.

در گروه «میوه و خشکبار»، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به موز با ۱۰،۲ درصد، پرتقال با ۷.۴ درصد و کشمش پلویی با ۳.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به لیمو ترش با ۹.۸- درصد و هندوانه با ۲.۷- درصد است.

در گروه «سبزیجات و حبوبات»، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به قارچ با ۲۱،۸ درصد، خیار با ۱۱.۱ درصد، بادمجان با ۸.۵ درصد و کدو سبز با ۸.۳ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۶.۷- درصد، پیاز با ۵.۰- درصد و سیب زمینی با ۳.۹- درصد است؛ و نهایتا در گروه «قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها»، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۴،۶ درصد، قند با ۳.۹ درصد، چای خارجی بسته ای و سس گوجه فرنگی با ۳.۶ درصد است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید