روزه داران در وعده سحری یک صبحانه کامل مصرف کنید - افق اقتصادی

روزه داران در وعده سحری یک صبحانه کامل مصرف کنید - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-03
کد خبر: 367633 |
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴ |
53 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: یک متخصص تغذیه گفت: روزه‌داران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئین‌هایی مانند تخم‌مرغ مصرف کنند. به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان اینکه بهتر است فاصله‌ای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و […]

روزه داران در وعده سحری یک صبحانه کامل مصرف کنید

اقتصاد ایران: یک متخصص تغذیه گفت: روزه‌داران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئین‌هایی مانند تخم‌مرغ مصرف کنند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان اینکه بهتر است فاصله‌ای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در پایان شب نیز در نظر گرفته شود، افزود: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتماً در وعده سحری میوه‌ها و سبزیجات آبدار مصرف شود.
وی ادامه داد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، زیرا این مایعات می‌توانند باعث رقیق شدن آنزیم‌های گوارشی و مشکلات گوارشی شوند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به دلیل محتوای نمک بالا که باعث تشنگی می‌شود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کباب‌ها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، زیرا این مواد نیز می‌توانند حس تشنگی را افزایش دهند.
وی با اشاره به عدم توصیه به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده سحری، خاطرنشان کرد: اگر در وعده سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکن است قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر می‌تواند باعث احساس کسالت، بی‌حالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی‌ها و بامیه در وعده سحری خودداری و این مواد را به وعده افطار منتقل کنید.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعده‌ی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینی‌های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده شود. همچنین، می‌توان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد.
وی با بیان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینه‌های مناسبی برای شام هستند، افزود: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخ‌کردنی خودداری شود و به جای آن، غذاهایی که به صورت آب‌پز یا بخارپز تهیه شده‌اند، انتخاب شوند.
منصوری با تاکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصله‌ی بین شام و آخر شب است. در این زمان، می‌توان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوش‌ها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی استفاده کرد تا مایعات بدن تأمین شوند.
وی در پایان گفت: نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید