واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن‌ بالانسر - افق اقتصادی

واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن‌ بالانسر - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
کد خبر: 324225 |
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵ |
13 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

سلامت اقتصاد ایران: سازمان غذا و دارو به تبلیغات گسترده‌ روغن‌های بالانسر و محصولات مشابه که ادعای کاهش کلسترول و کنترل چربی خون را دارند، واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، چند روزی است یکی از شرکت‌های تولید کننده روغن خوراکی با ارائه چند تبلیغ پر زرق و برق مدعی عرضه روغنی شده است که مصرف […]

واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن‌ بالانسر

سلامت

اقتصاد ایران: سازمان غذا و دارو به تبلیغات گسترده‌ روغن‌های بالانسر و محصولات مشابه که ادعای کاهش کلسترول و کنترل چربی خون را دارند، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، چند روزی است یکی از شرکت‌های تولید کننده روغن خوراکی با ارائه چند تبلیغ پر زرق و برق مدعی عرضه روغنی شده است که مصرف آن می‌تواند باعث کاهش کلسترول و کنترل چربی خون شود و صدا و سیما نیز بدون توجه به وجهه علمی و سلامت مردم جامعه اقدام به پخش این تیزرهای تبلیغاتی کرده است.
در این تیزرهای تبلیغی اینگونه به مخاطب القا می‌شود که افرادی که از این روغن‌ها استفاده می‌کنند جوان و شاداب مانده اند و به هیچ گونه بیماری قلبی و عروقی مبتلا نخواهند شد و این روغن می‌تواند چربی خون را کنترل کند!
واکنش سازمان غذا و دارو
از همین رو  موضوع این تبلیغات را از سازمان غذا و دارو پیگیری کردیم و روابط عمومی این سازمان اعلام کرد: سازمان غذا و دارو از مصرف‌کنندگان درخواست می‌کند پیش از خرید این محصولات، به مجوزهای قانونی و بررسی‌های علمی مربوط به آن‌ها دقت کنند. برخی تبلیغات ممکن است با بزرگ‌نمایی همراه باشد و مصرف‌کنندگان بهتر است اطلاعات خود را از منابع معتبر دریافت کنند.
نقش سبک زندگی در کنترل چربی خون
کنترل چربی خون نیازمند رعایت یک سبک زندگی سالم است. تغذیه متعادل، کاهش مصرف چربی‌های ناسالم و داشتن فعالیت بدنی از جمله عواملی هستند که در این زمینه تاثیرگذارند و نباید تنها به مصرف یک محصول خاص اکتفا شود.
لزوم رعایت ضوابط تبلیغاتی
سازمان غذا و دارو بر اهمیت رعایت ضوابط تبلیغاتی تأکید کرده و اعلام کرده است که تمامی محصولات با ادعاهای درمانی باید از مسیرهای قانونی و علمی تأیید شوند. این سازمان همچنین خواستار دقت بیشتر در ارائه اطلاعات صحیح برای حفظ سلامت جامعه شده است.
مصرف‌کنندگان می‌توانند برای اطمینان از کیفیت محصولات و دریافت اطلاعات دقیق‌تر به برچسب‌های معتبر و سایت رسمی سازمان غذا و دارو مراجعه کنند.
به گزارش اکونیوز به نقل از مهر، چندی پیش نیز یکی از شرکت‌ها اقدام به تبلیغات روغن حاوی توکوفرول شده بود که باعث جوانی پوست می‌شد که این تبلیغات نیز با واکنش وزارت بهداشت همراه شد و وزارت بهداشت این تبلیغات را گمراه کننده اعلام کرده بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید