تأمین ارز کالاهای اساسی از ۳۴ میلیارد دلار گذشت - افق اقتصادی

تأمین ارز کالاهای اساسی از ۳۴ میلیارد دلار گذشت - افق اقتصادی
سه شنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-03
کد خبر: 302493 |
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۳:۳۴ |
47 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

جامعه اقتصاد ایران: بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۹ مهر ماه امسال ۳۴ میلیارد و ۱۲۳ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابلا صادرات و خدمات تأمین کرده است. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، تازه ترین آمار بانک مرکزی، از تأمین ارز واردات از اول فروردین تا امروز […]

تأمین ارز کالاهای اساسی از ۳۴ میلیارد دلار گذشت

جامعه

اقتصاد ایران: بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۹ مهر ماه امسال ۳۴ میلیارد و ۱۲۳ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابلا صادرات و خدمات تأمین کرده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، تازه ترین آمار بانک مرکزی، از تأمین ارز واردات از اول فروردین تا امروز ۹ مهرماه نشان می دهد: در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۷ میلیارد و ۴۷۳ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۸ میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار، برای خدمات ۸۳۰ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۷ میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است. بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵ میلیارد و ۸۵۲ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱ میلیارد و ۶۲۱ میلیون دلار ارز تأمین کرده است. شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۷ میلیارد و ۴۷۳ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین کرده است. این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۸ میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۷ میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار و در مجموع ۲۵ میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است. این گزارش حاکی از آن است تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۲ میلیارد و ۵۷۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» یک میلیارد و ۹۲۳ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل یک میلیارد و ۷۲۲ میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل دو میلیارد و ۲۱۴ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» یک میلیارد و ۸۵۲ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل ۹۰۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب یک میلیارد و ۷۹۳ میلیون دلار، یک میلیارد و ۴۸۷ میلیون دلار، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار، ۲۶۵ میلیون دلار، ۶۲۵ میلیون دلار، ۵۰ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۹ مهر ماه سال جاری دریافت کرده اند. همچنین تا تاریخ ۹ مهر ماه، سایر صنایع ۷ میلیارد و ۷۰ میلیون دلار ارز نیمایی و یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند. گفتنی است، در روز دوشنبه ۹ مهر ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۹ هزار و ۷۳۹ تومان، یورو با نرخ ۵۵ هزار و ۵۲۴ تومان و درهم با نرخ ۱۳ هزار و ۵۴۳ تومان مورد مبادله قرار گرفت. هم‌چنین تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۶ هزار و ۷۴۷ تومان، مبادله یورو با نرخ ۵۲ هزار و ۱۸۴ تومان و مبادله درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۲۹ تومان بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید