هشدار IMF درباره قیمت جهانی مواد غذایی - افق اقتصادی

هشدار IMF درباره قیمت جهانی مواد غذایی - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 110984 |
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳ |
260 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارشی هشدار داد که فسخ قرارداد غلات دریای سیاه به معنی تشدید ناامنی غذایی جهانی و افزایش قیمت‌ها به ویژه در کشورهای فقیر است. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) روز چهارشنبه در گزارشی هشدار داد که فسخ قرارداد غلات دریای سیاه به معنی تشدید […]

هشدار IMF درباره قیمت جهانی مواد غذایی

اقتصاد ایران: صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارشی هشدار داد که فسخ قرارداد غلات دریای سیاه به معنی تشدید ناامنی غذایی جهانی و افزایش قیمت‌ها به ویژه در کشورهای فقیر است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) روز چهارشنبه در گزارشی هشدار داد که فسخ قرارداد غلات دریای سیاه به معنی تشدید ناامنی غذایی جهانی و افزایش قیمت‌ها به ویژه در کشورهای فقیر است.

توافق بین روسیه و اوکراین با میانجیگری سازمان ملل که امنیت صادرات محصولات کشاورزی اوکراین از طریق دریای سیاه را فراهم می کرد، اوایل هفته جاری میلادی منقضی شد.

رویترز به نقل از سخنگوی این صندوق گفت: اتمام این طرح ابتکاری بر عرضه مواد غذایی به کشورهایی که به شدت به محموله‌های اوکراین وابسته هستند، به ویژه در شمال آفریقا، خاورمیانه و جنوب آسیا تأثیر می گذارد.

وی افزود: این امر چشم انداز امنیت غذایی را بدتر می‌کند و خطر افزایش قیمت جهانی مواد غذایی را به ویژه برای کشورهای کم درآمد به همراه دارد.

این سخنگو همچنین تأکید کرد که قرارداد روسیه و اوکراین عامل مهمی برای امنیت غذایی جهانی بوده است چرا که به تسهیل صادرات غلات و کود از اوکراین به بازار جهانی کمک کرده و در نتیجه فشار بر قیمت‌های بین‌المللی مواد غذایی را کاهش داده است.

وی افزود که صندوق بین‌المللی پول به نظارت بر وضعیت منطقه و تأثیر هر گونه تحول بر امنیت غذایی جهانی ادامه خواهد داد.

مسکو با اشاره به عدم پایبندی طرف‌های این قرارداد به تعهدات خود در خصوص صادرات محصولات کشاورزی روسیه، صبح روز دوشنبه تصمیم خود را برای فسخ آن اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، توافق اولیه با یک یادداشت روسیه و سازمان ملل همراه بود که هدف آن تسهیل صادرات روسیه از طریق کاهش تحریم‌ها بود.

این توافق همچنین خواستار اتصال مجدد بانک کشاورزی روسیه به سیستم پیام رسانی بین بانکی سوئیفت، فعال کردن تحویل قطعات یدکی برای ماشین آلات کشاورزی، و رفع محدودیت‌های بیمه و تدارکات شده بود.  که هیچ یک از این خواسته‌ها تاکنون برآورده نشده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید