لزوم رعایت بهداشت در فرایند تولید تا مصرف گوشت - افق اقتصادی

لزوم رعایت بهداشت در فرایند تولید تا مصرف گوشت - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 104594 |
تاریخ انتشار : ۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸ |
328 بازدید
۰
8
ارسال به دوستان
پ

گیلان از استان های پرخطر است؛

لزوم رعایت بهداشت در فرایند تولید تا مصرف گوشت

اقتصاد ایران: رشت – مدیرکل دامپزشکی گیلان با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در فرایند تولید تا مصرف گوشت گفت: گیلان از استان‌های پرخطر در زمینه بیماری‌های مشترک انسان و دام است.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران  هادی بابایی اضهار داشت : سه کانون جهت مبارزه با انگل‌های خارجی دام در استان گیلان شناسایی شده است که آمار نهایی مبتلایان انسانی را باید از علوم پزشکی جویا شد.

وی با بیان اینکه گیلان از استان‌های پرخطر در زمینه بیماری‌های مشترک انسان و دام است، افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی، گرم شدن هوا کنه‌ها بیشترین فعالیت را دارند و احتمال بروز و شیوع بیماری وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه مصرف کنندگان شهری و خانگی هم در معرض خطر هستند، گفت: در صورت تهیه گوشت قرمز حاصل از کشتار غیربهداشتی و یا عدم رعایت نکات بهداشتی هنگام خرد کردن گوشت قرمز احتمال ابتلاء به این بیماری وجود دارد.

بابایی با بیان اینکه در هنگام خرد کردن گوشت قرمز در منزل از دستکش استفاده شود، اضافه کرد: قبل از مصرف گوشت قرمز تازه حداقل ۲۴ ساعت و آلایش (جگر، امحاء و احشاء) حداقل ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

وی با اشاره به گردشگر پذیر بودن گیلان افزود: مسافران گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و همچنین در هنگام استقرار در مناطق ییلاقی و مراتع از تماس مستقیم با کنه‌ها و له کردن آنها خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با تاکید بر اینکه مسافران و گردشگران از تماس مستقیم با گوشت تازه و ترشحات دام کشتار شده خودداری کنند، گفت: کسانی که با دام، لاشه، ترشحات و خون دام در تماس هستند باید از وسایل ایمنی نظیر ماسک، لباس کار و عینک استفاده کنند و در صورت وجود زخم در بدن از تماس آن با لاشه و ترشحات و خون دام جدا خودداری شود

وی با بیان اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را از مراکز عرضه معتبر و دارای مهر دامپزشکی تهیه کنند، افزود: قبل از مصرف گوشت تازه حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه افراد از له کردن کنه‌های دامی با انگشت اکیداً خودداری کنند، گفت: دامداران نسبت سمپاشی دوره‌ای بدن دام و اماکن دامی با سموم ضد کنه اقدام کنند.

بابایی با بیان اینکه کشتار دام‌ها در کشتارگاه‌های صنعتی و زیر نظر دامپزشکی صورت گیرد، اضافه کرد: رعایت بهداشت در تمامی زنجیره تولید به مصرف گوشت در اولویت قرار گیرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید