قیمت نفت در معاملات امروز به ۸۳ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید.
بازار نفت مدتی است که قیمت های متفاوتی را تجربه می کند و امروز در معاملات جهانی به ۸۳ دلار و ۱۰ سنت رسید.
قیمت نفت در ابتدای معاملات روز دوشنبه بازار آسیا که سرمایهگذاران منتظر سیگنالهای مربوط به زمان آغاز کاهش نرخ بهره در آمریکا بودند، افزایش یافت.
بهای معاملات نفت برنت با ۴۸ سنت معادل ۰.۵۷ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۲ سنت معادل ۰.۵۲ درصد افزایش، به ۸۰ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید.
تحلیلگران گروه ANZ Research در یادداشتی نوشتند: از زمان نشست ژوئن کمیته بازار آزاد فدرال، دادههای تورم و بازار کار کاهش تورم و توازن بازار کار را نشان دادهاند که انتظار داریم به فدرال رزرو اجازه دهد سیکل کاهش نرخهای بهره را در سپتامبر آغاز کند.
فدرال رزرو، نشست بعدی کمیته بازار آزاد برای تصمیم گیری درباره نرخهای بهره را در ۳۰ و ۳۱ ژوئیه برگزار خواهد کرد. سرمایهگذاران انتظار دارند نرخهای بهره در این نشست تغییری نداشته باشد و در عین حال، منتظر هر گونه سیگنالی درباره کاهش نرخ بهره در سال آینده هستند.
در عرصه سیاسی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، تحت فشار دموکراتها، از رقابتهای انتخاباتی کنار کشید و از نامزدی کاملا هریس، معاون خود، برای رقابت در برابر دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، حمایت کرد.
رشد اقتصادی کندتر از حد انتظار ۴.۷ درصدی اقتصاد چین در سه ماهه دوم، نگرانیها نسبت به تقاضای این کشور برای نفت را برانگیخت و قیمت نفت را تحت فشار کاهشی قرار داد.
چین روز یکشنبه، یک سند سیاسی را منتشر کرد و تصمیمات جدید از توسعه صنایع پیشرفته تا بهبود فضای کسب و کار را تشریح کرد. اما تحلیلگران هیچ نشانهای از تغییرات ساختاری قریب الوقوع در دومین اقتصاد بزرگ جهان ندیدند.
بر اساس گزارش رویترز، بانک مورگان استنلی در گزارشی اعلام کرد بازار نفت خام در حال حاضر، دچار محدودیت عرضه است اما احتمالا سال آینده، وضعیت مازاد عرضه پیدا خواهد کرد و قیمت نفت برنت به کانال ۷۰ دلار نزول میکند. محدودیت عرضه در طول سه ماهه سوم ادامه پیدا خواهد کرد اما توازن تا سه ماهه چهارم به بازار برمیگردد.
سه منبع آگاه در هفته گذشته به رویترز گفتند: اوپک پلاس بعید است در نشست ماه آینده کمیته نظارتی خود، تغییر سیاست تولید را توصیه کند و برنامه آغاز حذف کاهش تولید اضافی از اکتبر را به قوت خود حفظ میکند.
میانگین صادرات نفت دریابرد روسیه در چهار هفته منتهی به ۱۴ ژوئیه، به ۳.۱۱ میلیون بشکه در روز رسید که تقریبا ۶۰۰ هزار بشکه معادل ۱۷ درصد نسبت به اوج اخیرش در آوریل، کاهش داشت.
ارسال محمولههای نفت روسیه، در حال حاضر به پایینترین حد خود از ژانویه رسیده و احتمالا حداقل تا پایان اوت، به همین منوال باقی خواهد ماند، زیرا میزان پالایش داخلی بهبود یافته و به بالاترین حد خود در ۶ ماه گذشته رسیده است. این کاهش صادرات احتمالا برای چین و هند بیشتر ملموس خواهد بود زیرا این دو کشور آسیایی، بیش از ۸۰ درصد از صادرات نفت خام روسیه را از طریق دریا دریافت میکنند.
منبع:
ایسنا