ثبت نام کارت سوخت با موبایل | جزئیات را اینجا بخوانید - افق اقتصادی

ثبت نام کارت سوخت با موبایل | جزئیات را اینجا بخوانید - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 268519 |
تاریخ انتشار : ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱ |
78 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

در این گزارش می توانید صفر تا صد تمام موارد درباره کارت سوخت را بخوانید.

ثبت نام کارت سوخت با موبایل | جزئیات را اینجا بخوانید

ثبت نام کارت سوخت و مراحل دریافت آن، ممکن است برای بسیاری از شما تبدیل به سوال شده باشد که در این گزارش می توانید تمام موارد مربوط به کارت سوخت را مشاهده کنید.

برای ثبت نام اینترنتی کارت سوخت می‌توان از طریق سامانه‌ای که برای این کار در نظر گرفته شده است اقدام کرد. همچنین با نصب اپلیکیشن مخصوص دولت همراه، امکان ثبت نام کارت سوخت وجود دارد. در ادامه همه روش‌های غیرحضوری را توضیح می‌دهیم و نحوه ثبت نام کارت سوخت با گوشی موبایل از طریق اپلیکیشن ثبت نام کارت سوخت دولت همراه و سایت خدمات دولت را بررسی خواهیم کرد.

جهت انجام حضوری یا اینترنتی ثبت نام کارت سوخت، باید مدارک زیر را ارائه بدهید.

اسکن شناسنامه، کارت ملی یا پاسپورت معتبر مالک خودرو

اصل و اسکن کارت یا سند خودرو به نام ثبت نام کننده کارت سوخت

اصل و اسکن بیمه‌نامه شخص ثالث خودرو یا موتورسیکلت (صدور کارت سوخت بدون داشتن بیمه‌نامه شخص ثالث امکان‌پذیر نخواهد بود.)

اصل و اسکن برگ سبز خودرو برای خودروهای تعویض پلاک شده

ارائه کدپستی و شماره تلفن مالک وسیله نقلیه به‌همراه نشانی منزل

اسکن فیش پرداخت و هزینه ثبت نام به حساب شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی

 ثبت نام کارت سوخت با موبایل؛ آموزش ثبت نام کارت سوخت با گوشی؛ نحوه ثبت نام کارت سوخت با گوشی موبایل؛ آموزش ثبت نام کارت سوخت، آموزش ثبت نام کارت سوخت به صورت آنلاین با موبایل، ثبت نام کارت سوخت، ثبت نام کارت سوخت با موبایل و اینترنت

برای ثبت نام کارت سوخت با موبایل یا هر دستگاه هوشمند دیگری که به اینترنت متصل باشد، باید به وبسایتی که دولت برای این کار معرفی کرده است مراجعه کنید. سایت ثبت نام کارت سوخت mob.gov.ir است که در آن خدمات متنوعی ارائه می‌شوند. در بخشی از این وبسایت، مالکان خودرو و موتور سیکلت می‌توانند برای گرفتن کارت سوخت وسیله نقلیه خود اقدام کنند.

برای ثبت نام کارت سوخت با گوشی موبایل مراحل زیر را دنبال کنید.

وارد سایت mob.gov.ir شوید.

اپلیکیشن دولت همراه را دانلود و روی گوشی‌ خود نصب کنید.

پس از نصب اپلیکیشن و ورود به آن، ابتدا باید شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. توجه داشته باشید، شماره تلفن همراه باید به نام خودتان (مالک خودرو) باشد.

در این مرحله، پیامک تایید برای شما ارسال می‌شود.

کد ملی و تاریخ تولد را وارد کرده و درستی آن‌ها را تایید کنید.

گزینه ثبت نام در سامانه هوشمند سوخت را انتخاب کنید.

در این مرحله، وارد صفحه جدیدی می‌شوید که باید اطلاعات مربوط به وسیله نقیله را در آن‌جا وارد کنید. برای ثبت نام و دریافت کارت سوخت توسط شما، لازم است که سند وسیله نقیه به نام خودتان باشد.

معرفی وسیله نقلیه شما از دو روش امکان‌پذیر است. روش اول اسکن بارکد موجود بر روی کارت خودروست و روش دوم، وارد کردن کد شناسایی (vin) وسیله نقلیه به‌صورت دستی.

پس از تایید اطلاعات خودرو، فهرست شماره کارت‌های بانکی شما نمایش داده می‌شود.

یکی از کارت‌های بانکی خود را انتخاب کنید. یادتان باشد، این همان کارتی است که نهایتا به کارت سوخت تبدیل می‌شود.

نکته مهم: در هنگام کار با سامانه، از برنامه‌های VPN استفاده نکنید.

ثبت نام کارت سوخت با موبایل از طریق اپلیکیشن دولت همراه، ساده‌تر و سریع‌تر از انجام این کار با کمک وبسایت خدمات دولت خواهد بود. بعد از دانلود و نصب این برنامه روی گوشی، شماره تلفن خود (به نام مالک) وارد برنامه کنید تا کد تایید برای شما پیامک شود. بعد از ورود کد ملی و تاریخ تولد، صحت اطلاعات را تایید کنید تا به مرحله بعد بروید.

بعد از ورود به اپلیکیشن، روی گزینه ثبت نام بزنید.

اطلاعات خودرو را وارد کنید. برای این کار می‎‌توانید بارکد روی کارت خودرو را با استفاده از دوربین نرم افزار اسکن نمایید یا کلید شناسایی (VIN) را دستی وارد کنید.

در مرحله بعدی لیست کارت‌های بانکی شما نمایش داده خواهد شد. کارتی که می‌خواهید به کارت سوخت تبدیل شود را انتخاب و گزینه تایید را بزنید.

بعد از اتمام مراحل، اطلاعات وسیله نقلیه و شماره حساب کارت بانکی شما نمایش داده خواهد شد. با ثبت نهایی فرایند، پیامکی با مضمون ثبت و بررسی درخواست شما ارسال خواهد شد.

مراحل ثبت نام کارت سوخت با موبایل از طریق این سامانه به شرح زیر خواهد بود.

بتدا وارد سامانه شوید و گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.

در صورتی که پیشتر در سامانه ثبت نام کرده باشید، گزینه ورود را بزنید.

در غیر اینصورت گزینه ثبت نام را انتخاب کنید. برای این کار، روی تب «ثبت نام حقیقی» کلیک نمایید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. باقی مراحل تقریباً مشابه سامانه خدمات دولت طی خواهد شد.

برای ثبت نام کارت سوخت با موبایل دو روش وجود دارد؛ روش اول که برای این کار پیشنهاد می‌کنیم، استفاده از اپلیکیشن است. شما می‌توانید برنامه موبایلی «دولت همراه» را از همان سامانه mob.gov.ir یا از مارکت‌های داخلی مانند کافه بازار و مایکت دانلود کنید. این برنامه هم برای گوشی‌های اندرویدی و هم برای آیفون در دسترس است.

برای ثبت نام در برنامه «دولت همراه»، ابتدا باید شماره موبایل خود را وارد نمایید. یک کد تایید برای شما پیامک می‌شود که باید آن را وارد کنید تا شماره موبایل به تایید برسد.

پس از ورود به برنامه، می‌توانید از خدمات مختلفی که در آن ارائه شده‌اند استفاده کنید. دقت داشته باشید که برای استفاده از تمام خدمات اینترنتی دولت، باید اطلاعات افراد با شماره موبایل آنها مطابقت داشته باشد.

مثلا شخصی که برای دریافت کارت سوخت اقدام می‌کند، باید مالک خودرو باشد، مالک سیم کارت باشد و کد ملی او نیز با مشخصات مالک سیم کارت مطابقت داشته باشد.

روش دیگر برای ثبت نام کارت سوخت با موبایل، استفاده از کد USSD است. شما با موبایل خود می‌توانید کد دستوری #۴* (ستاره چهار مربع) را شماره‌گیری نمایید. سپس یک سری گزینه‌ها برای شما نمایش داده می‌شوند که اگر آنها را به درستی انتخاب کنید، خیلی راحت می‌توانید ثبت نام کارت سوخت با موبایل را برای وسیله نقلیه خود به انجام برسانید.

توجه داشته باشید که برای انتخاب هر کدام از گزینه‌های USSD حداکثر ۴۵ ثانیه زمان دارید. اگر بیشتر از این زمان برای انتخاب معطل کنید، از ثبت نام خارج می‌شوید و باید از ابتدا کد دستوری مذکور را شماره‌گیری نمایید.

منبع:

اندیشه معاصر

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید