توقف تولید شرکت های خورشیدی | آمریکا مانع شد - افق اقتصادی

توقف تولید شرکت های خورشیدی | آمریکا مانع شد - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 257612 |
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱ |
98 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

شرکت های تولید انرژی خورشیدی چین به دلیل موانع آمریکا متوقف شد.

توقف تولید شرکت های خورشیدی | آمریکا مانع شد

تولید برق از انرژی خورشیدی یکی از مهم ترین اقداماتی است که کشورها در راستای تقویت آن قدم های مهمی برداشته اند. 

شرکت‌های خورشیدی چینی در پی افزایش موانع تجاری آمریکا که ابهاماتی را برای صادرات از آسیا به وجود آورده است، تولید را در کارخانه‌های خود در آسیای جنوب شرقی متوقف کردند.

پایگاه خبری چینی Arfcg.com به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد شرکت «لونگی گرین انرژی تکنولوژی»، پس از توقف همه پنج لاین تولید در کارخانه ای در ویتنام در هفته گذشته، کاهش تدریجی فعالیت در کارخانه ای در مالزی را هفته جاری آغاز کرد. شرکت «ترینا سولار» هم تولید در کارخانه ای در تایلند را متوقف کرد.

یکی از سخنگویان «لونگی» گفت: این شرکت برای مقابله با کاهش قیمت‌ها و تغییرات سیاست تجاری از ابتدای سال، تغییراتی در برنامه های تولید خود در چندین کارخانه انجام داده است. شرکت «ترینا سولار» در این باره، اظهارنظر نکرد.

شرکت‌های خورشیدی چینی با وجود این که سود به دلیل آغاز فعالیت موجی از کارخانه‌های جدید در سال گذشته کاهش پیدا کرده است، سعی می‌کنند از این شرایط دشوار عبور کنند. اما عرضه جدید به جای تسخیر بازار رو به رشد، تقاضا را تحت الشعاع قرار داده و باعث شده است مقامات آمریکایی و اروپایی، معترض شوند که چین مانع شده است آنها زنجیره‌های تامین خود را توسعه دهند.

دولت بایدن ماه گذشته مجموعه‌ای از قوانین را برای تشدید تعرفه‌ها علیه تجهیزات خورشیدی صادر کرد. یک مهلت دو ساله برای برخی واردات خورشیدی از کامبوج، مالزی، تایلند و ویتنام روز پنجشنبه به پایان می‌رسد و آمریکا همچنین قصد دارد به سرعت معافیت دو طرفه ماژول‌های خورشیدی پایان دهد.

این چهار کشور در شکایت‌های تجاری مبنی بر اینکه تولیدکنندگان چینی برای دور زدن تعرفه‌های وارداتی دوران اوباما برای ماژول‌های خورشیدی، فعالیت‌هایی را در آنجا راه‌اندازی کردند، هدف قرار گرفته‌اند. داده‌های «بلومبرگ نیو انرژی فاینانس» نشان می‌دهد که این چهار کشور، به اتفاق هم، در بیش از ۷۰ درصد از واردات ماژول به آمریکا در سال گذشته سهم داشتند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گروهی از تولیدکنندگان خورشیدی آمریکا از واشنگتن درخواست کرده اند تا عوارض اضافی تا ۲۷۱ درصد را بر تجهیزات وارداتی از چهار کشور اعمال کند. «بلومبرگ نیو انرژی فاینانس» در گزارشی در ماه گذشته اعلام کرد این پیشنهاد باعث شد تولیدکنندگان در چهار کشور، خرید مواد خام را در حالی که منتظر شفافیت بیشتر هستند، متوقف کنند.

تاریخچه انرژی خورشیدی به قدمت‌های بسیار دور برمی‌گردد. در ادبیات باستانی، می‌توان به استفاده از انرژی خورشید در ساخت ساختمان‌ها و دیگر سازه‌های بزرگ اشاره کرد. همچنین، در قرون وسطی، استفاده از پنجره‌هایی با شیشه‌های مات برای انتقال نور خورشید به داخل ساختمان‌ها به منظور گرمایش آنها شایع بود.

اما، استفاده از انرژی خورشید به عنوان منبع انرژی قابل استفاده، در قرن ۲۰ آغاز شد. در سال ۱۸۳۹، فوتوولتائیک، یک اثر فیزیکی که نشان می‌دهد چگونه نور خورشید به الکتریسیته تبدیل می‌شود، کشف شد. در سال ۱۸۸۳، چارلز فریدریشن، یک مخترع آلمانی، اولین نیروگاه خورشیدی را ساخت که برای گرمایش آب در یک مزرعه در اسپانیا استفاده شد.

منبع:

ایسنا

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید