گزارشات حکایت از آن دارد که پروژه های جدیدی برای گذر از پیک مصرف برق درنظر گرفته شده است.
مصرف برق در کشور ما بسیار بالاست و همین امر سبب شده است تا شاهد بروز ناترازی در کشور باشیم که شرایط را برایمان دشوار کرده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران از اجرای ۲۰ پروژه برای گذر از اوج بار تابستان ۱۴۰۳ در این شرکت خبر داد که تاکنون طراحی و اجرا شده است.
حبیب قراگوزلو اظهار داشت: شرکت برق منطقه ای تهران با برنامه ریزی جامع و نظارت مستمر به نتایج ارزنده ای در حوزه بهبود شاخص ها دست یافته و رشد و سازندگی در پروژه های توسعه ای این شرکت منجر به در مدار قرار گرفتن پروژه های مهمی در سه استان تهران، البرز و قم شده است. مانند احداث پست های برق جدید و خطوط انتقال که در جریان است.
وی با اشاره به تراکم بالا و فرسودگی در برق پایتخت ادامه داد: هر چند به دلیل تراکم بالای شبکه در پایتخت و محدودیت های موجود، گام های سختی برای حفظ این شاخص ها برداشته شده اما در افق بلند مدت، مجموعه ارکان راهبری و تلاشگران این شرکت به صورت پیوسته در تکاپو هستند تا شاخص های عملکردی را ارتقا بخشند و گام های ارزنده ای در زمینه تحقق تفکر راهبردی «برترین شرکت برق منطقه ای کشور» را بردارد.
مدیر عامل برق منطقه ای تهران با تاکید بر برنامه ریزی های انجام شده به روند سریع اجرای پروژه های اولویت دار برای گذر مطمئن از اوج بار سال ۱۴۰۳ این شرکت اشاره کرد و گفت: از مجموعه ۱۸۰ اقدام وزیر نیرو، ۲۰ طرح مهم به عهده برق منطقه ای تهران است که در قالب پروژه های احداث پست سیار و دائم، توسعه و تقویت و افزایش ظرفیت پست، احداث خط ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت برای عبور موفق از دوره اوج مصرف تابستان سال آینده در حال اجرا هستند.
قراگوزلو ادامه داد: احداث خط ۴۰۰ کیلوولت مهر – شهید رجایی فاز (مرحله) اول، اناران – شازند (به طول۹۰کیلومتر)، احداث ارتباطات ۲۳۰ کیلو ولت پست دوم سیار شهرک صنعتی شکوهیه، احداث خط ۲۳۰ کیلو ولت دو مداره با هادی اسکواب دو باندل به منظور ورورد – خروج در خط ازگل – نمایشگاه و احداث خط ۴۰۰کیلو ولت دو مداره جهت ورود – خروج شهید رجایی – رودشور در پست کمالآباد (به طول ۱۱کیلومتر) از جمله این طرح هاست.
وی در خصوص احداث پست های انتقال و فوق توزیع به احداث پست ۲۳۰/۴۰۰ کیلوولت سعادتآباد با ظرفیت دو در ۵۰۰ مگاولتآمپر (فاز اول بهرهبرداری پست با یک ترانسفورماتور)، احداث پست ۶۳/۴۰۰ کیلوولت کمالآباد با ظرفیت سه در ۳۰۰ مگاولتآمپر (فاز اول بهرهبرداری پست با دو ترانسفورماتور) ؛ احداث پست ۶۳/۴۰۰ کیلوولت کوثر با ظرفیت دو در ۲۰۰ مگاولتآمپر (فاز اول بهرهبرداری پست با یک ترانسفورماتور) احداث پست سیار ۶۳/۲۳۰ کیلوولت شهرک صنعتی شکوهیه اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران از پروژه های توسعه ترانسفورماتور دوم ۶۳/۴۰۰ کیلوولت باغستان به ظرفیت ۲۰۰ مگاولتآمپر؛ توسعه پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت پرنیان، توسعه پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت اسلامشهر و توسعه و افزایش ظرفیت پستهای فوقتوزیع الهیه، سیار دماوند، سیار امید البرز، سیار پیامبر اعظم(ص)، سیار شمسآباد ۳، صادقیه، اندیشه، سردار جنگل، پارس وندا، طرشت، قیطریه و یوسفآباد نام برد.
قراگوزلو با مهم خواندن اجرای این پروژه و نقش آنها در پایداری و اطمینان شبکه از هشت پروژه دیگر نام برد و گفت: پروژه افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع کهریزک، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع خاتونآباد، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع مولوی (ترانس دوم)، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع پاسداران، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع پرند صنعتی، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع ابوذر (ترانس دوم)، افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع مردآباد و افزایش ظرفیت پست فوقتوزیع دپو (ترانس دوم) در مجموع ۲۰ پروژه الویت دار برق منطقه ای تهران برای گذر از موفق از اوج بار تابستان سال آینده هستند که تا کنون پیشرفت خوبی داشته اند.
منبع:
ایرنا