اقتصاد ۱۰۰-ارزش ریال از چهار ماه پیش به این طرف حدود ۱۵ درصد آب رفته است، اما گروهی از سرمایهگذاران با حضور در بازار ارز دیجیتال توانستند ظرف هفتروز این ضرر را جبران کرده یا حتی تا سه برابر سود کسب کنند.
ارز دیجیتال سویی که جزو گزینههای کمترشناختهشده برای سرمایهگذاران ایرانی است، بازدهی خیرهکننده و ۵۰ درصدی را از سوم بهمن به این طرف تجربه کرده. قیمت سولانا و آوالانچ که بین ۱۰ رمزارز برتر دنیا جا خوش کردهاند، در همین مدت معادل ۲۵ درصد ارتقا پیدا کرده و امثال سی، استکس، رندر و اینترنت کامپیوتر بازدهی تقریبا ۲۰ درصدی هفتروزه از خودشان به جا گذاشتهاند.
ارز دیجیتال سویی با نماد SUI، از حیث تسلط به بازار جایگاه چهلوپنجم را دراختیار دارد و قیمت آن در هفت روز گذشته تقریبا ۵۰ درصدی بالا رفته است. این بهترین وضعیت بین انواع رمزارزهای سرشناس است.
قیمت ارز دیجیتال سویی درحال حاضر ۱.۶۳ دلار یعنی بهپول خودمان چیزی نزدیک ۹۵ هزار تومان تخمین زده میشود درحالی که سویی دیروز ۱.۴ دلار ارزش داشت و یک هفته قبل بیشتر از ۱.۰۷ دلار مشتری نداشت. وقایعی که ظرف روزهای گذشته در بازار ارز خودمان اتفاق افتاده، باعث شده سود سرمایهگذاران ایرانی سویی در این مدت بیشتر از این حرفها باشد.
سولانا برخلاف سویی یکی از ۱۰ رمزارز برتر بازار است که بازدهی هفتگی تقریبا ۲۵ درصدی را تجربه کرده. الان که هر واحد واحد سولانا معادل ۱۰۲.۹ دلار خریدوفروش میشود، دیروز ۹۶.۵ دلار و یک هفته قبل یعنی سوم بهمن حدود ۸۱ دلار قیمت داشت.
آوالانچ که مثل سولانا جزو رمزارزهای سرشناس است و در اغلب صرافیهای ایرانی لیست شده، نسبت به هفته قبل ۲۵ درصد بیشتر ارزش دارد.
قیمت آوالانچ که به اسم آواکس هم معروف است، در این مدت از ۲۸.۵ دلار به ۳۶.۳ دلار رسیده است. آوالانچ البته همچنان نسبت به قله تاریخی خودش حدود ۷۰ درصد فاصله دارد، اما آنهایی که در کیف پولشان این رمزارز را نگه داشتند، در یک هفته به سود ۲۵ درصدی دست پیدا کردند و درقیاس با یک سال قبل این عدد به ۷۴ درصد میرسد.
رندر با نماد RNDR یکی دیگر از رمزارزهای موفق در هفت روز گذشته است. این یکی بازدهی هفتگی ۲۰ درصدی را بهثبت رسانده و حالا آنهایی که از یک سال پیش تا الان این رمزارز را در کیف پولشان نگه داشتند، به سود خیرهکننده ۲۶۰ درصدی دست پیدا کردند. قیمت رندر یک هفته قبل ۳.۶ دلار بود، اما الان به ۴.۴ دلار تبدیل شده است.
رندر البته از نظر تسلط به بازار ارز دیجیتال حدود یکدهم درصد سهم دارد و حجم بازار رندر به ۱.۶ میلیارد دلار میرسد. رندر از سال ۹۹ تا الان در صرافیها فهرست شده و یکبار در بهمن ۱۴۰۰ تا مرز هفت دلار بالا رفته است.
سی با نماد SEI در جدول رمزارزهای موجود در بازار جایگاه چهلوششم را دراختیار دارد. حجم بازار سی درحال حاضر ۱.۷ میلیارد دلار تخمین زده میشود که این عدد معادل یکدهم درصد از کل بازار است. با این حال سی توانسته در یک هفته قبل بازدهی ۲۱ درصدی از خودش به جا بگذارد.
قیمت سی درعرض یک هفته گذشته از جایگاه ۰.۵۸ دلار حرکتش را آغاز کرده و الان با ایستادن روی پله ۰.۷۲ دلار، بازدهی هفتگی ۲۱ درصدی به جا گذاشته است.
استکس از مهرماه سال ۹۸ در صرافیهای معتبر فهرست شد و الان امکان خرید استکس از یکسری صرافیهای ایرانی هم وجود دارد. آنهایی که قبلا سراغ خرید استکس رفتند، در یک هفته قبلی ۲۰ درصد سود کردند.
قیمت استکس در این مدت از ۱.۳۲ دلار به ۱.۵۹ دلار ارتقا پیدا کرده و نسبت به دیروز هم شاهد رشد ۱۰ درصدی هستیم.
استکس با این حال بیشتر از یکدهم درصد از سهم بازار را در اختیار ندارد و بههمین خاطر از این نظر صاحب جایگاه چهلم بین انواع رمزارزهاست. حجم بازار استکس با نماد STX درحال حاضر ۲.۳ میلیارد دلار محاسبه میشود.
خرید ارز دیجیتال اینترنت کامپیوتر الان ۱۲.۱ دلار هزینه دارد، اما یک هفته قبل آن را ۹.۸ دلار معامله میکردند. قیمت ارز دیجیتال اینترنت کامپیوتر بهاین ترتیب در هفت روز ۱۹ درصد افزایش پیدا کرده است. اینترنت کامپیوتر حالا بازدهی سالانه ۱۰۰ درصدی را تجربه میکند و با نماد ICP در جایگاه شانزدهم بین انواع رمزارزها قرار دارد.
هفت سکه مجازی با بازدهی هفت روزه ۲۰ تا ۵۰ درصد
انواع رمزارز
قیمت
بازدهی هفتگی
سویی
۱.۶۳ دلار
۵۰ درصد
سولانا
۱۰۲.۹ دلار
۲۵ درصد
آوالانچ
۳۶.۴۲ دلار
۲۵ درصد
سی
۰.۷۲ دلار
۲۱ درصد
استکس
۱.۵۹ دلار
۲۰ درصد
رندر
۴.۴ دلار
۲۰ درصد
اینترنت کامپیوتر
۱۲.۱ دلار
۱۹ درصد
منبع:بانک اول