لزوم اصلاح قوانین مالیاتی و لجستیکی برای حمایت از تولیدکنندگان مواد شیمیایی - افق اقتصادی

لزوم اصلاح قوانین مالیاتی و لجستیکی برای حمایت از تولیدکنندگان مواد شیمیایی - افق اقتصادی
دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-05-12
کد خبر: 353860 |
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱ |
42 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان موادشیمیایی تهران گفت: بهبود مدیریت منابع آب و انرژی واصلاح قوانین لجستیکی و مالیاتی، کمک بزرگی به تولیدکنندگان داخلی مواد شیمیایی می‌کند.

لزوم اصلاح قوانین مالیاتی و لجستیکی برای حمایت از تولیدکنندگان مواد شیمیایی

به گزارش بازار، بهزاد ملکی در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «راهنمای فنی و صنفی کار با مواد شیمیایی» که عصر امروز (سه شنبه) در دومین نمایشگاه ایران کمیکال برگزار شد، گفت: بهبود مدیریت منابع آب و انرژی و اصلاح قوانین لجستیکی و مالیاتی برای جذب سرمایه‌گذاری، کمک بزرگی به تولیدکنندگان داخلی مواد شیمیایی می‌کند.
رئیس اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران گفت: این نمایشگاه در راستای ایجاد فضا و بستر مناسب برای ارائه توانمندی‌های اتحادیه و تولیدکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و صنایع پایین دستی پتروشیمی در حال برگزاری است.
وی افزود: تأمین مواد اولیه در صنایع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این را نمی‌توان انکار کرد که صنعت شیمی ارتباط مستقیمی با صنایع دیگر از جمله نفت و گاز، داروسازی، مواد غذایی، کشاورزی، مواد شوینده بهداشتی، پاک‌کننده‌های صنعتی، رنگ و رزین، نساجی و دیگر صنایع دارد و به همین دلیل رشد صنعت شیمی به‌معنای رشد صنعت و اقتصاد کشور است.
ملکی ادامه‌داد: اهمیت مواد شیمیایی در صنعت به حدی است که اگر روزی مشکلات واردات رفع شود و بازرسی از مبدا صورت گیرد، بیمه‌ها و سایر بازرسی‌ها انجام شود هیچ کارخانه‌ای حتی نیاز به مسئول فنی نخواهد داشت و باکیفیت‌ترین محصولات در کشور تولید خواهد شد.
رئیس اتحادیه صنف تهیه‌کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران با اشاره به پیشرفت دانش در دنیا و ظرفیت‌های نفتی و معدنی کشور، به تاکید رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از خام‌فروشی اشاره کرد و گفت: دولت چهاردهم که با شعار وفاق ملی و تعامل روی کار آمده است، باید نشان دهد که این شعار فقط در سیاست خلاصه نشده و شامل صنعت و تولید هم می‌شود.
ملکی یکی از بزرگترین معضلات و مشکلات اتحادیه را آسیب‌های شغلی صنف مواد شیمیایی ذکر کرد و گفت: این صنف نیاز جدی به تعامل و همکاری متولیان امر از جمله وزارت بهداشت، بازرسان وزارت کار، آتش نشانی و سایر نهادهای مربوطه دارد.
وی، تحریم‌های بین‌المللی، وجود محدودیت‌ها در صادرات و واردات، مشکلات مالی و بانکی و نوسانات ارزی را از مهم‌ترین مشکلات تولیدکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی عنوان کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید