فواد بالدی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: پیشرفت تولید ماهی گرمابی با یافتن بازارهای جدید موازی نیست و باید خلاقیت و نوآوری در صادرات انجام شود.
وی افزود: در ۱۰ سال گذشته پیشرفتهای چشمگیری در تولید آبزیان محقق شد؛ به طور مثال در گذشته اکثر پرورش دهندگان در هر هکتار دو الی سه تن برداشت میکردند ولی اکنون با به روز کردن استخرها به انواع ماهیها و ترقی انواع خوراک آبزیان سبب شد به تولید بالای ۵ تن در هکتار برسیم اما بازارهای هدف، همان بازارهای گذشته هستند.
عضو هیأت مدیره انجمن صادرکنندگان و تولیدکنندگان آبزیان خوزستان تصریح کرد: چنانچه به شکل فعلی حرکت کنیم صنعت آبزی پروری در خوزستان وارد رکود میشود.
بالدی با اشاره به بازار عراق توضیح داد: مجوزات صادرات ماهی زنده به کشور عراق به ویژه برای بازار بغداد و شهرهای مرکزی کشور عراق که خواستار ماهی زنده هستند کسب شده است که از رئیس و خزانهدار اتاق بازرگانی خرمشهر برای پیگیری این موضوع مهم سپاسگزاریم.
وی ادامه داد: اینک مسئله ما صادرات ماهی به کشورهای حوزه خلیج فارس مخصوصاً کویت از طریق ترانزیت کالا از کشور عراق به مرز صفوان است و از مسئولان انتظار داریم این موضوع را پیگیری کنند.
عضو هیأت مدیره انجمن صادرکنندگان و تولیدکنندگان آبزیان تاکید کرد: اکنون صادرات ماهی به کویت از طریق دریا انجام میشود که با توجه به طول مسافت دریایی و آب و هوای منطقه بعضاً بارهای ماهی فاسد میشوند و ضرر و زیان زیادی برای تجار به دنبال دارد در حالیکه مرز شلمچه تا صفوان کمتر از ۷۰ کیلومتر است.