تربیت نیروی متخصص برای رونق تولید در خوزستان از طریق دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر - افق اقتصادی

تربیت نیروی متخصص برای رونق تولید در خوزستان از طریق دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-16
کد خبر: 337901 |
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱ |
9 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

اهواز- خدامرادی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز آموزش خانه کارگر تشکیلات استان خوزستان گفت: این دانشگاه با ارائه آموزش‌های تخصصی و مهارت‌محور نقش مهمی در رونق تولید خوزستان دارد.

تربیت نیروی متخصص برای رونق تولید در خوزستان از طریق دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر

محمد خدامرادی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: در هفته پژوهش نمایشگاه صنایع دستی و خانگی که از دستاوردهای خود دانشجویان است و همچنین نمایشگاه قطعات تولیدی رشته مکانیک برگزار شد.
وی افزود: با توجه به رسالت و اهداف مراکز علمی کاربردی خانه کارگر، مطالبات صنفی و حقوقی کارگران و منسجم ساختن کارگران در فعالیت های اجتماعی است و در همین راستا این واحد دانشگاهی با همین اهداف در رشته های فنی مهندسی همچون عمران مکانیک، برق، برق صنعتی، ایمنی بهداشت و محیط زیست، کامپیوتر، نقشه کشی صنعتی، مدیریت، حسابداری، انبارداری، طراحی تکنولوژی دوخت و آرایش، زیبایی و پوست مو با نزدیک به ۲ هزار دانشجوی فعال در حال تحصیل خدمات شایانی به قشر زحمت کش کارگری دارد و بنا بر رسالت خود به دانشجویان عضو خانه کارگر از ۱۰ درصد تا ۷۰ درصد تخفیف شهریه به خاطر راحت تر بودن ادامه تحصیلشان در نظر می گیرد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز آموزش خانه کارگر تشکیلات استان خوزستان ادامه داد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند ما به علم نیاز داریم اما به مهندس آچار به دست و پنجه کار آمد جهت رونق تولید و اشتغال هم نیازمندیم، پس دانش آموختگان این رشته های دانشگاهی مرکز خانه کارگر عموما پس از دریافت درجه فوق دیپلم و لیسانس می توانند به عنوان متخصص شاغل در بخش صنعت یا به صورت خود اشتغال و حتی کارآفرین وارد بازار کارشوند و بعضا با کارآفرینی، کارهای نوآورانه و خلاقانه انجام می دهند که این موفقیت بزرگی برای این دانشگاه است که تاکید و تکیه بر آموزش های کاربردی دارد.
خدامرادی اضافه کرد: تاکنون نزدیک به ۳ هزار دانشجو در این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و اغلب جذب بازار کار شده اند چون این دانشگاه مهارت محور است و جامعه نیز به مهارت و تخصص آنان نیاز دارد.
وی به سطح بالای آموزش‌های تئوری و کاربردی در این دانشگاه و اینکه آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری اشاره کرد و افزود: ۶۰درصد دروس در این دانشگاه به صورت عملی و ۴۰ درصد به صورت تئوری هستند.
دکتر خدامرادی به ظرفیت های صنعتی، کشاورزی و تولیدی خوزستان و ضرورت بهره گیری این ظرفیت ها با استفاده از نیروهای متخصص و مهارتی اشاره کرد و گفت: خوزستان یک ایران کوچک است، قطب صنعت، کشاورزی و گردشگری ایران عزیز است و این دانشگاه آمادگی دارد نیروهای مهارتی و متخصص را برای بهره گیری از این ظرفیت ها تربیت کند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی کردیم در افق ۱۴۰۶ حداقل ۳۰۰ دانشجو با رشته های تعهد اشتغال در سازمان ها، شرکت ها و خدمات را آموزش دهیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید