به گزارش بازار، محمدمهدی برادران در جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهر در تبریز اظهار کرد: تمام مسائل و مشکلات صنعت طلا و جواهر را پیگیری می کنیم البته دبیرخانه این حوزه نیز باید مسائل را از صنایع خلاق پیگیر شود.
وی ادامه داد: اگر ظرفیت تبریز که به عنوان شهر اولین ها شهره است و هنر خلاقی که امروز در اختیار استادکاران طلا و جواهر در بخش های طراحی، تولید و تمام فعالان این حوزه را در نظر بگیریم می توانیم با همکاری و هم افزایی تحول ویژه ای در این حوزه ایجاد کنیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که برای توسعه و ارتقای جایگاه هنر صنعت طلا و جواهر نیازمند برنامه هستیم، گفت: یکی از صنایعی که در بلندمدت و یا حتی در کوتاه مدت می تواند ضعف ها را بهبود بخشد صنعت طلا و جواهر است.
وی افزود: اعضای میز کشوری طلا و جواهر میتوانند با همکاری یکدیگر موجبات رشد تولید را در این حوزه فراهم کنند و خوشبختانه اعضای این میز به سمت اشتراک و رشد حرکت کرده اند.
برادران با اشاره به اهمیت تکمیل زنجیره مواد اولیه در حوزه طلا گفت: در حوزه معدن در آذربایجان شرقی پنج پروانه بهره برداری صادر شده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با توجه به این که مشتری نهایی صنف طلا و جواهر بانوان هستند بنابراین هر اتحادیه ای باید یک مشاور بانوان داشته باشد تا در جلسات برای اظهار نظر دعوت شود.
برادران ادامه داد: درست است که موانعی در حوزه طلا و جواهر وجود دارد ولی در حال حاضر این صنعت رشد خوبی دارد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: افزایش سرمایه گذاری در این حوزه موجب رشد و توسعه این صنعت می شود بنابراین استان ها می توانند از نمونه های موفق در سایر استان ها مشابهسازی کنند تا علاوه بر رشد تولید و اشتغالزایی شاهد تحول اساسی در این حوزه باشیم.