به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد آیینی با بیان اینکه شهرداران و وزارت راه و شهرسازی در یک موضوعی وظایف مشترک دارند، اظهار کرد: از این رو برنامه راهبردی مشترک باید داشته باشیم تا ضمن ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان و بهبود فضای شهری، حال دل مردم را هم خوب کنیم.
وی با تاکید بر سیاستها و ضوابط تشویقی کالبدی متضمن نوسازی محلهای در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری، افزود: مدیران شهری پزشکان شهری هستند و ما با تبعیت از شعار پیشگیری بهتر از درمان است باید به سمت شناخت و رفع بیماریهای شهری حرکت جدی داشته باشیم.
وی فرسودگی را کلید واژه بازآفرینی شهری دانست و ادامه داد: بافت فرسوده، فرسودگی بافتهای تاریخی و موضوع حاشینه نشینی سه مولفه اصلی پرونده باز آفرینی شهری است.این سه کلید واژه جزو مولفههای شهری است. مطابق سند کلی در مدیریت شهری باید سرانههای خدمات فضای سبز، آتش نشانی، پارکها و کیفیت محلات و دیگر مباحث به متوسط شهری محلات برسد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران دیگر شاخصه شهرسازی را مقاوم سازی مسکن اعلام کرد و گفت: کیفیت مسکن به لحاظ استاندارد و مقاوم سازی باید به متوسط شاخصهای همان شهر برسد و این یکی از مباحث مهم در مدیریت شهری است.
آئینی با اشاره به نیاز ساخت مدارس در مناطق حاشیه نشین نیز گفت: در بین شاخصهای سند باز آفرینی شهری باید سازمان نوسازی مدارس را به سمتی سوق داد تا ۳۰ درصد مدارس را در مناطق حاشیه نشین بسازد.
انتهای پیام/