به گزارش خبرگزاری تسنیم، سادات فیرزنی با بیان اینکه آمار دقیقی از اسناد عادی و قولنامهای در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: با اعتبارزدایی از اسناد قولنامهای، این امکان را خواهیم یافت تا آماری از مالکان کشور هم در حوزه ملک و هم زمین داشته باشیم.
وی افزود: اعتبارزدایی از اسناد عادی تحولی عظیم در حوزه صنعت مسکن است. این طرح ، هم میتواند جذب سرمایه داشته باشد، هم اعتمادبخشی را افزایش دهد و هم سیاستگذاران این حوزه میتوانند با عدد و آمار دقیق و درستتری برای حوزه مسکن برنامهریزی کنند.
وی با بیان اینکه اعتبارزدایی از اسناد عادی میتواند کمک زیادی در شناسایی زمین های مازاد دولتی کند، تصریح کرد: یکی از مزیتهای این طرح جلوگیری از احتکار زمین است.از سوی دیگر طبق ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن اراضی مازاد دولتی باید به طرح نهضت ملی مسکن تخصیص یابد که با اجرای این طرح رسمی شدن اسنادی که در اختیار دولت است سرعت میگیرد.
سادات فیرزنی گفت: در این طرح اشاره شده حاکمیت مکلف است زیرساخت هایی که به صورت آنی می تواند اسناد رسمی را ثبت کنند ایجاد کند. این اقدام می تواند در بخش جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه مسکن و حتی جذب سرمایه گذاری خارجی در این حوزه موثر باشد.
وی درباره پیشفروش بهعنوان یکی از ابزارهای تولید انبوه مسکن و مشکلاتی که داشتن اسناد عادی برای در ارتباط با آنها بوجود آورده اند، یادآور شد: در نهضت ملی مسکن در کنار ساخت مسکن به دنبال این هستیم که با یکسری از اقدامات نرم مانند طرح سند دار کردن زمینها و املاک در کنار اعتبارزدایی از اسناد عادی به ورود سرمایههای مردم به بازار مسکن کمک کنیم.
انتهای پیام/