رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: چند هفته پیش از مدیران شهرداری تقاضا کردیم مطالعات تراموا را که یک سال است قولش را به ما دادند تحویل دهند که گفتند در دست انجام است و ان شاالله به زودی تکمیلش می کنیم و هنوز این به زودی نرسیده چه خوب است به جای عجله در اطلاع رسانی، عجله در انجام کار یعنی تحویل مطالعات و پژوهش های لازم داشتند..
به گزارش اکوایران، بنا بر اعلام سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، ۷۷ دستگاه اتوبوس نو به ناوگان حمل و نقل شهری اضافه شد در صورتی که علیرضا زاکانی، ۲۶ شهریور با حضور در صحن شورا برای پاسخگویی به پرسش نرجس سلیمانی، گفته بود: در مهرماه، ۱۱۲ دستگاه اتوبوس نو وارد ناوگان میشود.همچنین شهردار تهران، ۳۰ فروردین امسال وعده داده بود؛ ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین تا پایان شهریور، بازسازی و به ناوگان اضافه میشود. حال آنکه بنا بر اعلام محسن هرمزی، معاون وی، درهفته نخست مهر تنها ۱۰ دستگاه اتوبوس دوکابین، بازسازی و به چرخه خدمترسانی بازگشت. به عبارتی، زاکانی ۴۹۰ دستگاه اتوبوس دوکابین از برنامهاش عقب است.پرویز سروری نائب رییس شورای شهر تهران هم ۱۸ شهریور به رسانه ها گفته بود تا پایان اربعین، ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به شهر افزوده میشود و آقامیری، دیگر عضو شورای شهر تهران هم تیر ماه گفته بود در مهر امسال، ۱۰۰ دستگاه متروباس وارد خطوط میشوند؛ این درحالی بود که ۴ دستگاه متروباس خریداری شده در دوره قالیباف هنوز وارد خطوط نشده است .
سخنگوی شهردار تهران، هم در خبری که مربوط به رونمایی از اتوبوسهای نو پایتخت در هفتاد و چهارمین شنبه امید و افتخار بود، گفت: ۲۶ دستگاه اتوبوس از اسنا و ۲۵ دستگاه از عقابافشان تحویل گرفتیم، به عبارتی مجموعاً ۵۱ دستگاه اتوبوس!عدم ارائه آماردقیق وگاهی متناقض از سوی مدیران شهری و شورای شهر تهران یکی از چالش های این دوره از مدیریت شهری است که باعث شده تصویر دقیقی از وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی وجود نداشته باشد .
سید جعفر تشکری هاشمی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به این که شورا در حوزه حمل و نقل سیاست های کلانی مصوب کرده که شهرداری موظف است در طول سال جاری آن هدف ها را محقق کند به اکو ایران می گوید: بیش از ۲۷۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت های حمل و نقل شهری برای شهرداری تهران بودجه تصویب شده و به طور مرتب مدیران شهرداری را به شورا دعوت کرده تا درخصوص میزان تحقق این برنامه ها توضیح دهند و کمیسیون عمران و حمل و نقل تا پایان سال این مطالبه گری را ادامه خواهد داد و امیدواریم آن زمان شهرداری تهران برای مردم پاسخ های امیدوارکننده ای داشته باشد و اگر بودجه سال جاری دراین حوزه محقق نشود، حتما درتعیین بودجه سال آینده اثر خواهد گذاشت و نمی توانیم فرصت ها را به کسانی بدهیم که هدر می دهند.
او درخصوص عقب ماندگی برنامه ها در حوزه حمل و نقل و ترافیک هم توضیح می دهد : یکی از دلایل عقب ماندگی دراین حوزه تغییرات مکرر مدیریتی است ، به نظر می رسد حوزه حمل و نقل بیش از بقیه بخش ها دچار این عارضه شده است . وقتی مدیری جا به جا می شود تا مدیر تازه متوجه وظایف کاریش شود و مستندات را مطالعه و تیم را مهیا سازد زمان می برد و فرصت سوزی می شود. یکی از راهکارهای جبران این عقب ماندگی هایی که رخ داده ثبات مدیریتی است ، امیدواریم دیگر شاهد تغییرات در این حوزه نباشیم زیرا تا مدیر با محیط کارش آشنا می شود و به وضعیت تسلط پیدا می کند دوباره نوبت تعویضش می رسد .
تشکری هاشمی درخصوص این که بارها از سوی شهردار تهران موضوع تراموا مطرح که با واکنش شورای شهر مواجه شده اما باز هم شهردار از آغاز احداث یک خط تراموا به عنوان کارنامه کاری اش سخن می گوید هم توضیح می دهد: کارنامه سازی با حرف و ادعا امکان پذیر نیست و کارنامه بایستی اولا مبتنی بر عمل و دوم مبتنی بر قانون باشد و هر کدام از این دو را نداشته باشد کارنامه محسوب نخواهد شد. بارها به مدیران شهری گفته ایم که اگر برنامه یا پیشنهادی دارند قبل از این که آن مطرح کنند و یا آن را به یک موضوع حیثیتی تبدیل کنند بهتر است آن را در کمیته های تخصصی طرح تا جنبه های مختلف آن بررسی و روشن شود و سپس به مردم اطلاع رسانی کنند. این که اول اطلاع رسانی کنیم و بعد بررسی کنیم که از نظر کارشناسی امکان پذیر است یا نه درست نیست .
او یادآور می شود : دو سه هفته پیش از مدیران شهرداری تقاضا کردیم مطالعات تراموا را که یک سال است قولش را به ما دادند تحویل دهند که گفتند در دست انجام است و ان شاالله به زودی تکمیلش می کنیم و هنوز این به زودی نرسیده است. چه خوب است به جای عجله در اطلاع رسانی، عجله در انجام کار یعنی تحویل مطالعات و پژوهش های لازم صورت بگیرد تا ما هم اطمینان لازم را داشته باشیم که اگر ادعایی می شود ادعای مبتنی بر یک کار علمی و کارشناسی تخصصی است.