حسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در نشستی خبری به رسانه از وضعیت نامطلوب منابع آبی شهر تهران سخن گفت .به گفته او  وضعیت منابع آبی ۵ سد تأمین‌کننده آب شرب تهران نسبت به سالهای قبل، وضعیت مطلوبی نیست و با کاهش ذخایر آبی مواجه‌ایم، همچنین میزان بارش‌های تهران نسبت به آمار متوسط بلندمدت ۵۴ساله، کاهشی ۴۰درصدی از ابتدای سال آبی جاری تاکنون داشته است. تهران از لحاظ ظرفیت تأمین آب، به‌هیچ‌وجه توان بارگذاری جمعیت بیشتر از این را ندارد و باید در این روند بازنگری شود.

اردکانی اضافه کرد: سالی ۲ تا ۲.۵ درصد به تعداد مشترکان آب تهران اضافه می‌شود، یعنی هر ۱۰ سال ۲۰درصد به جمعیت تهران افزوده می‌شود، درحالی که منابع جدیدی برای تأمین آب در تهران نداریم.

درست در همین زمان خبری عبدالمطهر محمدخانی، سخنگو و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در نشست خبری دیگری از تلاش شهرداری تهران برای رونق ساخت و ساز سخن می گفت .

محمد خانی گفت که مسیری که در معاونت شهرسازی طی می شود این است که مردم و به ویژه در مناطق جنوبی شهر را به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت کنیم و انگیزه داشته باشند خانه های خود را نوسازی کنند. طرح های موضعی و موضوعی که در حال طرح است این هدف را دنبال می کند. برای ما عجیب بود که برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی افزایش ساخت و ساز در شهر و صدور پروانه ساخت را نکته منفی تلقی کردند. اگر می خواهیم مساله بافت فرسوده را در میان مدت و بلند مدت حل کنیم راهی جز تسهیل شرایط ساخت و ساز نداریم و باید سیاست ارزان سازی مسکن را در پیش بگیریم. در همین راستا باید ساخت مسکن در تهران تسهیل شود.

او با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با دستگاه های مختلف برای ساخت مسکن، یادآور شد: ما به هیچ وجه تراکم فروشی نداریم و یک میلی متر تراکم فروشی نیز انجام نشده است. در کمیسیون ماده پنج بر مبنای خواست بخشی از مردم طرح های موضعی و موضوعی اجرا شده است. در برخی محلات بر مبنای مطالبه چند دهه ای مردم و مشکلات ناشی از آن و همچنین انجماد در ساخت مسکن در پایتخت، ضعف ها و کمبودها جبران خواهد شد. موضع شهرداری تهران به سمت ایجاد شرایط مناسب و عادلانه برای مردم شهر تهران با تأکید بر نقاط جنوبی و مرکزی شهر و تسهیل شرایط ساخت و ساز است.