اقتصاد ۱۰۰- در این نشست مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گزارشی درخصوص وضعیت حال حاضر قانون متناسبسازی حقوق بازنشستگان و همچنین هزینههای درمان و بیمه تکمیلی ایشان ارائه کرد. موارد متعددی بحث و بررسی شد.
به گفته این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، چرایی اعمال نشدن ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشتگان -مصوبه برنامه هفتم توسعه- و اینکه از طرفی هزینههای درمانی با تأخیر به بازنشستگان داده میشود، بیشترین پرسش نمای ندگان کمیسیون اجتماعی در این نشست بود که مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری پاسخ و توضیحات لازم را ارائه کردند از جمله اینکه حقوق همسانسازی بازنشستگان هنوز قطعیت قانونی پیدا نکرده و در مقام موضع اعلام آن هستیم. منابع لازم برای آن پیشبینی شده و میشود و به محض ابلاغ و اعلام اجرا میشود.
درخصوص پرداخت هزینههای درمانی بازنشستگان هم اعلام شد با توجه به تغییراتی که رخ داده تا آخر این ماه همه مشکلات رفع خواهد شد و بعد از آن با تأخیر خاصی مواجه نخواهیم شد.
زمان اجرای همسانسازی حقوق
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جامعه کارگری ما پایدار و تعدیل نیروی کار کاهش پیدا کرده و شاهد آن هم این است که مستمریبگیران بیمه بیکاری رو به کاهش است و نرخ اشتغال در کشور افزایش و بیکاری کاهش پیدا کرده است. همچنین قرارگاه مسکن هم در ستاد وزارتخانه راهاندازی کردیم و مقرر شد بانک رفاه کارگران هم به عنوان متولی انشاالله منابع مورد نیاز مسکن کارگری را متقبل شود و تامین کند.
صولت مرتضوی درباره منتفی شدن افزایش حق مسکن کارگران در سال جاری گفت: ما حداقل حقوق و دستمزد کارگران را ۳۵ درصد افزایش دادیم. نمایندگان کارگران و کارفرمایان به اتفاق نظرشان این بود که آیتمهای اصلی افزایش پیدا کند، شورای عالی کار هم پیشنهاد دیگری در این حوزه نداشتند.