به موجب مصوبه هیأت وزیران حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس و فعالیت؛ بانک غیردولتی معادل ۲۰۰ هزار میلیارد ریال، مؤسسه اعتباری غیربانکی معادل ۱۵۰ هزار میلیارد ریال و بانک قرضالحسنه معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال تعیین شد.
به گزارش اقتصاد۱۰۰ به نقل از بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه ای در تاریخ ۲۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ موارد زیر را ابلاغ کرد:
ضمن ایفاد تصویر تصویب نامه ای به تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ هیات وزیران موضوع تعیین حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس و فعالیت بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی، به استحضار می رساند در جلسه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ هیأت وزیران و به استناد مفاد بند (د) ماده (۳۲) قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال ۱۳۵۱، حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس و فعالیت؛ بانک غیردولتی معادل ۲۰۰ هزار میلیارد ریال، مؤسسه اعتباری غیربانکی معادل ۱۵۰ هزار میلیارد ریال و بانک قرض الحسنه معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال تعیین شد.
بر این اساس، بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موجود موظفند ظرف مدت سه سال، در چارچوب برنامه زمان بندی مورد تأیید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نسبت به افزایش سرمایه خود به میزان حداقل تعیین شده اقدام کنند.
در صورتی که بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موجود، در مهلت تعیین شده نسبت به افزایش سرمایه خود اقدام نکنند، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اقدامات نظارتی مقتضی از جمله سلب حق تقدم از آن دسته از سهامداران غیردولتی بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی که در افزایش سرمایه مشارکت ننموده اند را در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط، در مورد آن ها اعمال خواهد کرد.
خواهشمند است دستور فرمایند مراتب به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه ای به تاریخ ۱۶ مردا ۱۳۹۶، به تمامی واحدهای ذی ربط و همچنین سهامداران آن بانک /مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ شود.
انتهای پیام