به گفته مسئولان، اجرای پروژه کروکی برخط علاوه بر حذف کروکیهای جعلی میتواند در شناسایی نقاط حادثهخیز هم موثر باشد، پروژهای که طبق وعدهها بناست در آذرماه افتتاح شود.
به گزارش اقتصاد۱۰۰، تقریبا از شهریور سال ۹۹ وعده عملیاتی شدن پروژه کروکی برخط داده شد و بر اساس آخرین وعده داده شده توسط رئیس کل بیمه مرکزی بنا بود این پروژه در ۱۳ آذر به بهرهبرداری برسد.
۱۳ آذر فرارسید و خبری از اعلام رسمی بهرهبرداری از پروژه کروکی برخط نبود! پروژهای که در همان روز احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در رابطه با آن گفت: یکی از مهمترین نیازهای مردم صدور کروکی الکترونیک در وقوع تصادفات جادهای است چراکه متأسفانه مردم پس از حادثه نیاز به رفت و آمد به راهور و بیمه برای تأیید کروکی و پرداخت بیمه دارند که برای نخستین بار تست کروکی الکترونیک با همکاری بیمه مرکزی و فراجا در روز گذشته به شکل کامل محقق شد و امیدوار هستیم در آذر ماه بتوانیم با حضور رئیس جمهور بطور رسمی برای تمام استانهای کشور کروکی الکترونیک را افتتاح کنیم.
یکی از بخشهای مهم مربوط با کروکی برخط به حوزه فراجا بازمیگردد بر همین اساس هم سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: کروکی برخط بنا بود ۱۳ آذر افتتاح شود، اما رئیس جمهور مهمان خارجی داشتند بناست در این هفته در مکانی این پروژه را آماده کنیم که آقای رئیس جمهور آن را افتتاح کند. به امیدخدا این هفته یا اوایل هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد.
حذف کامل کروکی کاغذی تا چند روز آینده
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: دادهها را از قم از چهارشنبه هفته گذشته برای بیمه مرکزی در حال ارسال هستیم تا بیمه مرکزی هم برای بیمههایی که طرف حساب افراد در تصادفات هستند ارسال کند. زیرساخت آماده است به امید خدا تا چند روز آینده کلا کروکی کاغذی را جمع خواهیم کرد. فرد اگر تصادف کند یک پیام برای مقصر و یک پیامک برای غیر مقصر ارسال شده و روی سرور پلیس خواهد آمد و از آنجا به بیمه مرکزی خواهد رفت و بیمه مرکزی هم از طریق شرکت پیمانکار در اختیار بیمهها قرار خواهد داد این کار بسیار اثر بخش خواهد بود.
در ادامه هم رئیس کل بیمه مرکزی علی استادهاشمی عنوان کرد: همه اقدامات افتتاح کروکی برخط انجام شده است؛ ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده در این پروژه؛ ۸ هزار تبلت برای کارشناسان خریداری شده است، ۴۸۰۰ تبلت از گمرک ترخیص و در اختیار پلیس قرار گرفته است.
او افزود: در استان قم بصورت آزمایشی کروکی برخط اجرا شده و قرار بود ۱۳ آذر برای کل کشور به دست آقای رئیس جمهور افتتاح شود، ولی ایشان نتوانستند تشریف بیاورند. در اولین فرصت با حضور آقای رئیسی این طرح ملی را افتتاح رسمی خواهیم کرد البته الان کار بصورت عملیاتی درحال انجام است.
کمک به شناسایی نقاط حادثه خیز با کروکی برخط
کروکی برخطی که هادیانفر در خصوص اهمیت آن میگوید: جدیترین مسئله به یک روایتی ۲ هزار و یک روایتی ۳ هزار میلیارد تومان از نزدیک ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومانی که بیمهها خسارت پرداخت میکنند به تصادفات ساختگی و کروکیهای جعلی تعلق دارد که با کروکی برخط این موضوع به اتمام میرسد این پروژه در راستای هوشمند سازی است و بر اساس تجزیه و تحلیلی که از آن داشت میتواند نقاط حادثه خیر را هم به ما بدهد.
در ادامه هم مینا صادقی کارشناس امور بیمهای در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: زمانی که کروکی برخط باشد پلیس در لحظه تصادف را در سامانه مد نظر ثبت میکند به این ترتیب علاوه بر این که بیمهگذار کمتر دچار دردسر میشود وقت و انرژی کمتری هم از آن گرفته میشود و دسترسی به آمار برای بیمه هم آسانتر میشود و یک صرفه جویی در زمان هم رخ میدهد.
پروژه کروکی برخطی که به گفته کارشناسان با بهرهبرداری سراسری از آن در کشور علاوه بر کاهش تصادفات جعلی و کروکیهای جعلی در صرفه جویی در هزینه و زمان هم موثر خواهد بود. حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام این پروژه در آذرماه به بهرهبرداری خواهد رسید؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع خواهد بود.