اقتصاد ۱۰۰-معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی چهارشنبه به کمیسیون مسکن و عمران دولت ارائه میشود.
وام فوری یکی از تسهیلات بانکی وسوسه برانگیز است.در شرایط اقتصادی فعلی و کمبود نقدینگی، مردم را تشویق به گرفتن وام فوری میکند. زوج های جوان و کار آفرینان برای شروع تازه می توانند از وام فوری برای تحول زندگی خود استفاده کنند. نیاز به وجه نقد برای شروع یا اتمام کاری باعث پیداکردن طرفداران زیادی برای وام فوری شده است. اخبار جدید از وام فوری را در ادامه بخوانید.
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی چهارشنبه به کمیسیون مسکن و عمران دولت ارائه میشود.
مجید جودی گفت: پیشنهاد تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی با نرخ سود ۵درصد انشالله چهارشنبه به کمیسیون مسکن و عمران هیئت دولت داده می شود و با توجه به آنکه پیش از این وزیر راه وشهرسازی نظر مساعدی در خصوص آن داشتند احتمالا مورد موافقت قرار میگیرد.
به گفته معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی امسال هم احتمالا ۱۰تا ۱۵ روز دیگر به تصویب میرسد و متقاضیان می توانند آن را دریافت کنند.
او میگوید: در صورتی که تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی به تصویب برسد متقاضیان و روستاییان می توانند مابه التفاوت آن را دریافت کنند.
جودی بیان کرد: این تسهیلات همانند سابق با نرخ سود ۵درصد است و بازپرداخت طولانی مدت است بنابراین روستاییان منتظر این تسهیلات ۴۰۰ تومانی نباشند بلکه واحدهای خود را مقاوم سازی و بازسازی کرده و مابقی و مابهالتفاوت آن را دریافت خواهند کرد.
شرایط وام فوری ۲۰۰ میلیونی با بهره ۱۲ درصد
بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش تاکنون در قالب «شیلات کارت» در راستای تأمین نهادههای اولیه آبزی پروران از سوی بانک کشاورزی پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، رجبعلی قربانزاده مدیرکل دفتر برنامهریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: در راستای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها، طرح شیلات کارت برای تأمین سرمایه در گردش به منظور تأمین نهادههای اولیه همچون بچه ماهی و خوراک آبزیان برای متقاضیان به اجرا درآمده که سقف آن ۲۰۰ میلیون تومان و با بهره ۱۲ درصد است.
رجبعلی قربانزاده افزود: از مجموع تولیدکنندگان آبزی که برای دریافت تسهیلات شیلات کارت در سامانه سیتا ثبتنام کردهاند، تاکنون ۱۶۹۴ متقاضی با رقم ۲۲۱ میلیارد تومان به بانک کشاورزی معرفی شدهاند که از این تعداد ۳۱۹ مورد از بانک کشاورزی، اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان دریافت کردهاند.
وی تأیید کرد: در حال حاضر در استانهای مازندران حدود ۱۴ میلیارد تومان، خراسان رضوی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، استان اصفهان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و لرستان بیش از یک میلیارد به تولیدکنندگان آبزیان در قالب شیلات کارت، تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است.